15. новембар – Наставак преговора у петак?

ПРИШТИНА – Посредник ЕУ у дијалогу Београда и Приштине Роберт Купер предложио је да се следећи састанак две делегације одржи у петак, 18. новембра што су прихватили представници из Приштине, пише дневник Експрес.
Према писању приштинског листа, још се не зна став делегације Србије.
“Купер се ангажује са српском страном да се следећи састанак одржи у петак”, рекао је саветник шефице косовске делегације Висар Зани.
Према писању листа, неколико недеља након прекида разговора, британски дипломата је “изгледа” успео да убеди обе стране да заједно управљају границом, али за сада још није познато да ли ће то питање бити предмет разговора у петак, ако до њих додје.
Раније је било договорено да се на првом следећем састанку разговара о енергетици, телекомуникацијама и регионалној сарадњи.
Приштина је спремна да иде на преговоре, без озбира на то што се не зна о чему ће се разговарати, наводи Експрес. “Ми – косовска страна, спремни смо да идемо на разговоре без обзира на то за када ће они бити заказани”, рекао је Зани.

Извор: Бета

Један коментар

  1. NASTAVK??? Direktiva je u pitanju Kuper mora da opravda platu a
    ovaj naš posluško nema o čemu da pregovara mora da sluša i kaže
    OKE Bos to se porazumeva u okupacionom stanju.Nije Srbija u stanju sa ovom vlašću da pregovara jer je pristala na podanički
    status ,to je škola Soroš and company.Šta sledi IZBORI I OPET
    IZBORI dosta prevara.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *