05- novembar – Dačić: Niko neće terati policiju iz dela Srbije

BEOGRAD – Posle poruke ministra Sulejmana Ugljanina policiji da ode iz Novog Pazara, zbog navodnog maltretiranja maloletnika, ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da niko neće terati policiju iz Srbije, ali da misli da je Ugljanin izjavu dao u aFektu.
“Dok sam ja ministar niko neće da tera policiju iz bilo kog dela Srbije i mislim da je ta izjava data u aFektu, imajući u vidu da je naše ministarstvo do sada dobro sarađivalo sa Ugljaninom”, rekao je Dačić, a prenosi RTS.
Po Dačićevom mišljenju, posredi je nadmetanje unutar bošnjačkog naroda na području Raške oblasti, a loše je da se to nadmetanje pretvori u to ko će oštrije da kaže koju reč protiv Beograda. Ako je neko prekoračio ovlašćenje, snosiće posledice, poručio je Dačić i dodao da smatra da je Ugljanin trebalo da ga pozove teleFonom i kaže šta ima, a ne da se prvo obrati medijima.
Pazarska policija preksinoć je privela četiri mladića, među kojima i sina ministra Ugljanina, ali saglasnosti o tome da li je tada prekoračila ovlašćenja i da li je bilo maltretiranja nema.

Izvor: Tanjug

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *