05- новембар – Дачић: Нико неће терати полицију из дела Србије

БЕОГРАД – После поруке министра Сулејмана Угљанина полицији да оде из Новог Пазара, због наводног малтретирања малолетника, министар унутрашњих послова Ивица Дачић изјавио је да нико неће терати полицију из Србије, али да мисли да је Угљанин изјаву дао у аФекту.
“Док сам ја министар нико неће да тера полицију из било ког дела Србије и мислим да је та изјава дата у аФекту, имајући у виду да је наше министарство до сада добро сарађивало са Угљанином”, рекао је Дачић, а преноси РTС.
По Дачићевом мишљењу, посреди је надметање унутар бошњачког народа на подручју Рашке области, а лоше је да се то надметање претвори у то ко ће оштрије да каже коју реч против Београда. Ако је неко прекорачио овлашћење, сносиће последице, поручио је Дачић и додао да сматра да је Угљанин требало да га позове телеФоном и каже шта има, а не да се прво обрати медијима.
Пазарска полиција прексиноћ је привела четири младића, међу којима и сина министра Угљанина, али сагласности о томе да ли је тада прекорачила овлашћења и да ли је било малтретирања нема.

Извор: Танјуг

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *