01. новембар – Богдановић и Стефановић: Нисмо добили позив

БЕОГРАД – Министар за Косово и Метохију Горан Богдановић и шеФ београдског тима у дијалогу са Приштином Борислав Стефановић изјавили су Танјугу да нису присуствовали данашњој седници скупштинског одбора за Косово и Метохију јер нису добили позив за њу.
„Нисмо добили никакав позив, како у влади, тако ни у Министарству за Косово и Метохију“, рекао је Богдановић.
Он је истакао да позив Одбора за Косово и Метохију скупштине Србије није стигао до данас у 14 часова.
Богдановић је додао да ће се одазвати позиву за учешће на седници Одбора ако добије позив.
„Увек сам се одазивао позивима скупштинских одбора и то ћу чинити и убудуће. Међутим нисам добио позив за ову седницу за коју сам чуо преко медија“, објаснио је Богдановић.
Стефановић је, такође, потврдио Танјугу да није добио позив за данашњу седницу.
Председник скустинског одобра за Косово и Метохију Љубомир Краговић прекинуо је данашњу седницу тог тела, јер представници владе нису дошли да образложе извештај о активностима на Косову.
Краговић је наставак седнице заказао за сутра у 14 сати, уз образложење да се нада да ће представници владе учествовати.
Седница Одбора почела је нешто после 14 сати, а посланици ДСС и СРС су након два сата расправе о владином извештају предложили да се она прекине и настави сутра.
Краговић је раније обавестио чланове Одбора да је још у петак представницима владе, министру за Косово и Метохију Богдановићу и шефу београдског преговарачког тима Стефановићу упутио позив на седницу Одобра.

4 коментара

  1. У недељу сам била наљ барикадама са четрдесет људи из Крагујевца и уверила се зашто ове две сподобе нису пожељне на Космету. Народ их види као непријатеље и више их се боји него свих на другој страни. Додуше, више се ни њих не боје, јер знају да су их продали и напустили. Више се ничему добром од њих не надају. Жао им је, али макар им браћа из осталих градова долазе и лакше им је кад имају моралну подршку. Нека се не питају ови тупсони зашто нису позвани, срам их било!

  2. Cak i da ih nisu pozvali, u sta sumnjam jer zar neko moze da veruje toj dvojici, oni su trebali da dodju. Ako nisu znali da skupstinski odbor zaseda, onda ne treba da budu pregovaraci jer nisu sposobni. Da li je moguce da ih niko iz njihovih stranaka nije obavestio o sednici odbora? Ovakve izjave zaista vredjaju inteligenciju ljudi.

  3. Izdaja i nejedinstvo su DUBOKO ukorenjeni u nasoj naciji,pa nam je zato i ovako kako nam je!!Optuzuju Milosevica i Seselja da su izgubili Kosmet???Pa i da je to tacno nisu ga izgubili bez opaljenog metka!!A nisu ga ni mogli dobiti kad u naciji imaju,imamo,izdajnika da im se broja ne zna,isto kao i onih koji su bezali od mobilizacije kako po moru i vikendicama tako i po inostranstvu!Sva “sreca” pa imamo “heroje” Canka,praska Jovanovica,Draskovicai sve ostale “zuto-crvene”koji ce da nas “brane i odbrane”od svakoga,a ponajvise od srpstva na koje imaju kapitulantske afinitete!

  4. А ја НЕ верујем ни г. Краговићу, ни Богдановићу, ни Стефановићу.
    Зар је проблем (ако си “чист”) да г. Краговић предочи-образложи Члановима Одбора за Косово и Метохију из Одбора предметне позиве и тиме одагна било какве “дилеме” ко је кога и на који начин “позвао на седницу”.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *