Vakcinisanje je ravno ubistvu

Piše Mara Knežević Kern

Prva nedelja oktobra označena je kao Međunarodni dan za istinu o vakcinama. Tokom ove akcije, milioni ljudi će imati uvid u eksplozivnu dokumentaciju, pred čijim obimom i kvalitetom niko ne može ostati ravnodušan. Velikom broju alternativnih sajtova pridružio se i „Pečat“, koji je već u nekoliko navrata obrađivao ovu temu…

Kampanja protiv vakcinacije mogla bi da presudno pomogne ljudima u donošenju odluke da li će dozvoliti da im deca budu vakcinisana svim vakcinama koje tržište nudi, a lekari preporučuju – među kojima i sezonsku vakcinu protiv gripa – ili će prethodno dobro razmisliti, pogotovo što se već uveliko pripremaju nove vakcine, za nove bolesti.
Knjiga dr Tima O’ Šea „Vakcinacija nije imunizacija“ („Vaccination is not immunization“) smatra se ključnim dokumentom u akciji globalnih razmera, koja omogućava i laicima da se uključe i iznesu sopstvena iskustva. Izneti materijal može šokirati onog ko se prvi put susreo s materijom, ali posle sagledavanja pozadine i upoznavanja sa silama koje stoje iza priče o vakcinama, postaćemo mnogo kritičniji i preispitaćemo bezgranično poverenje koje, po inerciji, poklanjamo onima koji odlučuju o našem životu.

KOMERCIJALA ILI PREVENTIVA
Da ove aktivnosti nisu ostale bez efekta, govori reakcija stanovništva: 60 odsto Kanađana i 80 odsto Amerikanaca odbilo je da primi vakcinu H1 N1, iako je vršen intenzivan pritisak na zdravstvene radnike i građane. U ovim zemljama je 50 odsto lekara odbilo da primi vakcinu, verovatno zahvaljujući informaciji da postoji veza između ove vakcine i Đulijan Ber (Guillain Barre) sindroma.
Do koje mere je reakcija javnosti uznemirila podzemne centre moći vidi se iz na prečac donetog zakona, kojim se deci u SAD-u – koja nisu vakcinisana od velikog kašlja – zabranjuje posećivanje nastave, dok se u Nigeriji roditelji suočavaju sa zatvorskim kaznama ukoliko ne dozvole da im vakcinišu decu polio vakcinom  (78 odsto pakistanske dece, koja su obolela od polia, primilo je polio vakcinu).
Informisanost je prvi korak ka slobodi odlučivanja, a upravo nas u tome ometa sprega farmaceutskih kuća, medicinskih časopisa i FDA – koja i sama priznaje svoje finansijske veze sa proizvođačima vakcina. Na vrhu piramide stoji Kongres, čiji zakoni oduzimaju pravo oštećenima da tuže kompaniju zbog nastalih zdravstvenih problema i eventualne smrti prouzrokovane vakcinom.
Novinari „Aktivist posta“ javljaju da se posle masovno prihvaćenog učešća u akciji „Inicijativa za istinu o vakcinama“, započetoj od strane „Natural Society“, pojavio virus koji je zainteresovanima ometao pristup na Internetu, uz upozorenje „suspicious activity“ ili „malware“ rizik, što dokazuje da se radi o kampanji koja ozbiljno ugrožava nečije interese. Isto se desilo i sa člancima koji sadrže šokantne istine o GMO.
Prema izveštajima WHO iz 2006. godine 43 miliona injekcija dnevno i 16 biliona injekcija datih godišnje deci širom sveta, predstavlja nezamisliv izvor prihoda. Planiran broj vakcina koje treba da primi svako biće na planeti do 18. godine je 68! A nove su na putu. Vreme je da se zapitamo ko stoji iza zakona koji omogućuju izlaganje dece neproverenim eksperimentima sa najopasnijim poznatim biološkim supstancama, pod pokroviteljstvom „Vel bejbi programa“? Najšokantnije otkriće ja da vakcinacija nikad nije bila klinički dokazana kao efektna preventiva protiv bolesti. Lekar koji je radio na usavršavanju vakcine protiv malih boginja, dr Samjuel Kac (Samuel Katz) i sam je to potvrdio izjavom da „Vlada nikada nije obavile kliničke studije, ali industrija jeste… Zbog toga javnosti nije dostupna informacija da one ne sprečavaju transmisiju bolesti, zbog čega su i napravljene“. Prema najnovijim istraživanjima, sezonske vakcine protiv gripa samo u jedan odsto slučajeva imaju efekat, a pri tom izazivaju brojne neželjene posledice. Bebe u Americi, u prvom mesecu života, imaju veći rizik da umru nego u 40 drugih zemalja.
U toku 2009. godine umrlo je (u prve četiri nedelje) 3,3 miliona beba. Da li je iko utvrdio koliko smrti je prouzrokovala vakcina koju su dali njima ili majkama u toku trudnoće?
Japanci su pre više godina zabranili vakcinaciju dece mlađe od dve godine i drastično smanjili pojavu „iznenadne smrti“, ali Svetska vlada namerno prikriva ovu činjenicu i forsira prenatalnu vakcinaciju, uz prećutnu saglasnost medicinskih krugova.

„GARDASIL“ POD ZAŠTITOM FDA
Nedavno je organizacija „SANE Vax Inc.“ odlučila da analizira ampule „gardasila“, radi boljeg razumevanja zbog čega je ova vakcina prouzrokovala 49 smrtnih slučajeva. Ono što su otkrili bilo je šokantno: vakcina je u velikom broju bočica bila kontaminirana sa rDNA humanog papiloma virusa. Ovo znači da je rDNA pronađen u vakcini rezultat genetski modifikovanog genetskog koda HPV koji je dodat u vakcinu tokom proizvodnje, a što je najstrašnije – ampule su sakupljene sa različitih strana planete, čime se isključuje incident. Ampule su preuzete iz SAD-a, Australije, Novog Zelanda, Španije, Poljske i Francuske. Patolog koji je rukovodio testiranjem dr Li, dao je veoma iscrpno objašnjenje o promenama u organizmu koje nastaju posle unošenja ove supstance i upozorio na nepredvidljivost posledica.
Iako se „gardasil“ vakcina povezivala sa mnogobrojnim smrtnim slučajevima, kao i sa preko 8.000 različitih reakcija, FDA je nedavno lansirala vest da će se ona koristiti i u prevenciji analnog kancera. Iako se Merkova vakcina našla pod sumnjom, Predlog zakona br. 499 nalazi se na stolu kalifornijskog guvernera Džeri Brauna, koji podržava inicijativu o uvođenju obavezne vakcinacije „gardasilom“ dece od 12 godina, kao i vakcinom protiv hepatitisa Be, i budućim vakcinama protiv polno prenosivih bolesti, bez znanja roditelja.
Guverner Rik Peri je 2007. godine šokirao javnost potpisavši Uredbu o uvođenju obavezne vakcinacija studentkinja u Teksasu protiv humanog papiloma virusa (HPV) pre upisa u šesti razred. Iako je bila upoznata sa štetnošću „gardasila“, FDA je predložila da se vakcinacija devojčica od 11 do 12 godina uvede kao rutinski postupak, „kako bi bile zaštićene pre prvog seksualnog kontakta“. Guverner Peri je otišao dalje, pa je preporučio vakcinaciju od 9 do 21 godine, da bi se posle otkrića istine o „gardasilu“ pred izbore javno izvinio žrtvama.
Ono što je Peri prećutao o svojoj vezi sa proizvođačima lekova uskoro je izašlo na videlo. „Gardasil“ je proizvela farmaceutska kompanija „Merk“, koja je sa 16.000 dolara donirala Perijevu izbornu kampanju, dve godine pre nego što je potpisao naredbu o obaveznoj vakcinaciji, a u njegovog saradnika Majkla Tumija uloženo je (između 2005. i 2010. godine) 260.000 dolara i 535.000 dolara za lobiranje. „Njujork tajms“ izveštava o apsolutnoj lojalnosti koja povezuje donatore i primaoce, nekoj vrsti mafijaškog sporazuma koja im stvara iluziju nedodirljivosti.
Peri se nije zadovoljio provizijama, već se nameračio na zdravstveni sistem državnog zatvora, zalažući se za privatizaciju, dok Tumi lobira za „Korekšns korporejšn of Amerika“ (CCA) – instituciju koja pruža usluge zatvorenicima. Ove ustanove su pravi Eldorado za farmaceutsku industriju.

DA LI DA IM VERUJEMO?
Dr Mark Sirkus, stručnjak za prirodnu medicinu i autor knjiga: „Medicina za preživljavanje u 21. veku“ („Survival Medicine For the 21. Century“) i „Humana pedijatrija“ („Humane Pediatrics“), upozorava roditelje i trudnice da se drže što dalje od vakcina. „Nažalost, većina lekara nema pojma šta one sadrže, ne poznaje toksikologiju niti je informisana o propratnim efektima injekcija koje preporučuju. Čak i oni koji znaju retko upozoravaju roditelje na rizik koji preuzimaju“.
Dr Sirkus optužuje „Doktore bez granica“ MSF-a („Medecins Sans Frontieres“) da su u avgustu 2011. godine započeli masovnu vakcinaciju protiv boginja u izbegličkom kampu u južnoj Etiopiji, punom izgladnele dece, namenjenu populaciji ispod 15 godina. U zemlji sa 12 miliona gladnih, ovakva akcija je u najmanju ruku sramna. „Nijedan lekar, u vreme kad su lekari bili lekari, ne bi vakcinisao bolesno i izgladnelo dete. Svaki savestan lekar bi odbio da vakciniše dete čiji je imuni sistem razoren, a pri tom ima temperaturu. Vakcinisanje ove dece ravno je ubistvu“. Dr Sirkus optužuje UN i WHO za namere da stvore svetsku vladu koja će „naš život učiniti mizernim, a smrt nekoliko stotina dece nije vredna pomena onima koji drže krvotok vašeg potomstva u svojim nečasnim rukama“.
U svrhu obrazovanja roditelja napisana je i knjiga „Zašto doktori ne vakcinišu svoju decu?“ („Why doctors don’t vaccinate their kids?“), u kojoj se nalaze odgovori na niz pitanja o kojima medicinsko osoblje ne želi da razgovara.
„Vakcinacija je vaš izbor!“, poručuje dr Robert Mendelson, „i niko na to ne sme da vas primorava. Nažalost, vaš pedijatar vas neće ohrabriti u tom smeru, niti su i sami upoznati da permanentno vakcinisanje menja vaš genetski kod… Najveća pretnja po dečije zdravlje nisu bolesti, već preventivne mere masovne vakcinacije u cilju njihovog ‘sprečavanja’.“

11 коментара

 1. …prikazivanje na TV, kada se najviši predstavnici Srbije vakcinišu na čelu sa ministrom za zdravlje i sa preporukom da to učine trudnice i deca do 2 god ???

 2. pa vakcinišu se, ali fiziološkim rastvorom.
  A nekima i ne postoji opasnost da će se dalje degenerisati nego što su već…

 3. Vakcinisala sam bebu, nazalost, jer sam odrasla u okruzenju koje je to podrazumijevalo kao obavezno, tj svi prije i svi posle mene u porodici su vakcinisani. Sad, kad treba da primi revakcinu, odlucila sam da ga ne vodim. Sve je poludjelo u ovom svijetu, ovo je najveci biolosko-farmakoloski genocid u istoriji! Ali, kao sto sam ja bila, mnogi su gluvi i slijepi..

 4. Pa dokle god budete verovali pijavicama sa vlasti, tako vam i treba…prvo sto obican covek mora da shvati, je da mu vlasti ne zele dobro, vec zlo. Zele da ga opljackaju i porobe…ali to je tesko naivnom coveku da shvati, posto ima usadjeno ubedjenje da ako nije nista lose uradio, nema razloga da mu neko zeli zlo. Ali stvari u ovoj stvarnosti funkcionisu malo drugacije, vreme je da se ljudi upoznaju sa njom. Morate da se probudite i da shvatite u kakvoj stvarnosti se nalazite. Niko pri cistoj i zdravoj svesti nece vakcinisati niti sebe niti svoju decu. Da ne truju ljude putem vode, hrane i zaprasivanjem teskim metalima iz vazduha, narod bi odavno ustao i motikama oterao ovu stoku sa vlasti.

 5. Mi smo obustavili primanje vakcina za našeg sina, primio je u porodilištu i kasnije još jednu. Nakon toga više ne. Za sada se uspešno suprotstavljamo pokušajima da ga vakcinišu, ima 9 godina.
  Preporučujemo vam da ne dozvolite da vam vakcinišu decu…

 6. Vakcinisala sam bebu do 6 meseca tj. treceg, a od tada ni slucajno! Takodje postoje osnovane sumnje o toksicnosti i trajnoj steti Fluora, koji se tako zdusno stavlja u vodu i preporucuje trudnicama… Sta reci,sem da se probudimo i kriticki prihvatamo ZAKONOM DATE obaveze. Sledece dete ne dam da ga pipnu pedijatri i ostali carobnjaci zvanicne medicine… Hvala ali ne hvala!!

 7. Molim Vas,Gorane, ako nije problem, da kažete da li ste imali problema pri upisivanju deteta u osnovnu školu.
  To je jedna od glavnih “pretnji” koja se uzima u usta za “neposlušne” i “nesavesne” roditelje – da neće moći da upišu dete u školu (i vrtić i predškolsko). A kako su predškolsko i osnovno obrazovanje obavezni po zakonu, ovde imamo kontradikciju…

 8. Неки од људи које знам (сада иду у средњу школу) нису примали вакцине. Нормално су се уписали у основну, само су им на систематским говорили да морају да дођу са родитељима и “приме све што су пропустили”. И после ником ништа. 🙂

 9. „Vakcinacija nije imunizacija“
  KOMERCIJALA ILI PREVENTIVA………..šta običan čovjek da shvati, pogotovo šta da odluči kada je beba , dijete uopće, u pitanju ???…ja sam starija osoba i samo jedne jeseni se nisam vakcinisala pa sam teško podnijela gripu, nakon toga, evo već 15ak godina se redovno vakcinišem …i nije mi jasno niti shvatljivo da bi komercijalno moglo biti iznad zdravlja, iznad života…

 10. svoju devojcicu sam vakcinisala normalno i uredno i hvala bogu ziva je i zdrava.Cula sam i procitala mnogo o posledicama koje ima mmr vakcina ali i o tome kakve posledice moze da ima ako je ne vakcinisem.Ne zna covek kome da veruje i u sta da veruje.Nije mi jasno da neko dozvoli da strada milion zivota zarad novca,ali ako je tako svakog u zivotu stigne kazna.Pa valjda ima pravde na ovom svetu

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *