Сетва смрти

Пише Мара Кнежевић Керн

Забринуте због прошлогодишњег слабог одзива на вакцинацију фармацеутске куће су већ крајем августа стартовале са кампањом у „ЦВС“ апотекама, опремивши их шприцевима и вакцином против овогодишње „епидемије“ грипа. У ту сврху поставили су параноичне слогане, праћене застрашујућом визуелном сценографијом

Кампања фармацеутске индустрије заиста је застрашујућа и до сада невиђена. Ради се о постаменту у природној величини, на којем је приказана смрт са косом у руци и са пригодним транспарентом „Флу шотс хир“ („Вакцином против грипа – овде“). Мања сподоба би требало да вам утера страх у кости када је у питању судбина вашег потомства, не би ли детету ушприцали вакцину – на лицу места и без одлагања. За сиротињу која још увек оклева осмишљена је „понуда која се не одбија“ – сваки убод омогућава пет долара попуста на рачун који се направи у њиховој радњи.
Док се кампања захуктава у свим продавницама „Валгринса“, „ЦВС“-а, „Рајт Ејда“, независна група истраживача – „Џудикал воч“ („Judicial Watch“) – објавила је тајне владине документе у којима ФДА признаје још 26 смрти изазваних Мерковом ХПВ вакцином „гардасил“ (у периоду од септембра 2010. до септембра 2011), чему треба додати 3.589 захтева за одштету услед озбиљних и трајних оштећења здравља. Ово не спречава Обамину владу да подржи провакцина кампању спроведену у државним образовним установама, уз примену невероватних мера уцене спроведених у држави Илиноис: у случају да проценат вакцинације падне испод 90 одсто, школски буџет ће бити умањен за 10 одсто.

[restrictedarea]

ГАРДАСИЛ У КОРПУСУ „ДЕЧЈИХ ПРАВА“
Америчко друштво је изгубило компас: конзумирање непастеризованог млека проглашено је за злочин, детету је потребна дозвола родитеља за посету музеју… али је одлука о убризгавању непознатих састојака у крвоток дванаестогодишњака увршћена у корпус „дечјих права“, што подразумева „право“ да о томе самостално одлучују. Калифорнијски гувернер Џери Браун подржао је „демократски принцип“ актом којим се озакоњује вакцинисање дванаестогодишњака „гардасилом“ у школи, без знања и одобрења родитеља. Многи родитељи протестују против одлуке, називајући цео поступак „хемикал рејпинг“ („силовање хемикалијама“), поготово што се вакцином „за спречавање рака грлића материце“ вакцинишу и дечаци.
Статистике показују да је сваки десети родитељ у Америци вакцино скептик, а њихов број расте после податка – који је објавила ЕПА – да вакцина против сезонског грипа садржи 250 пута више живе него што је дозвољено, а да је превентивно успешно деловала у један одсто случајева.
Др Боб Де Мариа је устао против комерцијализације ове медицинске услуге, набројавши 14 различитих вакцина које се америчкој деци убризгавају у 38 доза током прве две године живота: „Број обавезних вакцина се стално повећава, услед чега долази до ометања урођене способности људског тела да развије сопствени имуни систем, такозвани „целулар имјунити“ („ткивни имунитет“) који подстиче бела крвна зрнца на елиминацију нежељених агенаса“.

КОНТРОЛА УМА
Током месеца истине о вакцинама, захваљујући бројним инсајдерима, аналитичарима и истраживачима реконструисана је монструозна слагалица, из које су изронили ликови владара из сенке, ангажовани на задатку „контрола популације“. Због противприродног карактера читаве замисли, усмерене против нагона за опстанак и репродукцију, свој наум још нису привели крају, а само од нас зависи да ли ћемо им то омогућити.
Захваљујући алтернативним пунктовима за ширење информација, међу којима је и независни канал Алекса Џоунса, сазнали смо да господари – незадовољни досадашњим резултатима смишљају нову стратегију за смањење популације, развијајући програм за контролу ума. Водећи биоетичари у Кембриџу, саветници који одређују медицинске програме за лекаре, најављују лекове за „потпору ума“, допринели би „побољшању наших можданих функција и човека учинили бољим“!
Да се не ради о „теорији завере“ сведочи висока позиција Џона Холдрена (John Holdren), саветника за науку и технологију у Обаминој администрацији, чије присуство у врху власти узнемирава научне и интелектуалне кругове – упознате са његовим раним радовима. Холдрен је коаутор књиге „Екосајенс“ (Еконаука), објављене 1977, у којој је  изложена геноцидно еугеничка теорија о контроли рађања и методама за њено спровођење.
Аутор заговара неопходност успостављања „планетарног режима“ уз помоћ „глобалних полицијских формација“, ради успостављања тоталитарних мера контроле прираста становништва. За реализацију циљева неопходни су драконски закони о присилном абортусу, уз масовну стерилизацију путем воде и хране, као и строго контролисано уграђивање телесних имплантаната у раном детињству – ради спречавања трудноће, који би се вадили само уз сагласност „одозго“. Ту су и незаобилазне дигресије о „сексуалним диверзитетима“, као једном од пожељних модела сексуалног општења – ради избегавања даље репродукције (ЛГП), праћене упутствима како припремити јавно мњење за прихватање оваквог модела понашања. Холдрен се тренутно налази и у тиму за борбу против климатских промена, па не чуди што заговара сулуду идеју о расхлађивању земље уз помоћ геоинжењеринга – што се тренутно дешава уз помоћ кемтрејлса.
Ево шта Обамина перјаница у науци – УС „Science Czar“ Џон Холдрен конкретно препоручује држави – у циљу ускраћивања права на родитељство и репродукцију стигматизованим члановима заједнице:
1. Популација би глобално могла да се подвргне стерилизацији хемикалијама стављеним у систем са пијаћом водом или у храну (ГМО);
2. Самохраним и малолетним мајкама одузимала би се деца и давала на усвајање паровима без деце;
3. Социјално неприлагођеним особама (непожељним) могло би се законом забранити репродукција. Другим речима били би подвргнути стерилизацији.
У пропагандну кампању се укључио и заговорник решења проблема прекомерне популације уз помоћ вакцина, добитник Нобелове награде за науку – дефинишући будуће вакцине као „храну“ (лековито биље су на време сврстали међу „отрове“), а Бил Гејтс избацује биолошки модификоване комарце који ће вам силом забадати вакцине у крвоток. На задатку су и „Њујорк тајмс“ и „Тајм“, на чијим страницама се промовише „обогаћивање“ воде литијумом, путем система за водоснабдевање, уз следеће „медицинско“ образложење: „У областима где је литијум стављан у воду примећено је мање самоубистава, а у Тексасу је мање криминалних дела…Врло мало литијума појачава активност неурона и ако се уноси током живота чини мозак здравијим“.
„Штеловањем“ мозга баве се и тимови на „Стенфорд“ универзитету, ангажовани на пројекту развијања „вируса који штите нерве“. Алекс Џоунс извештава о вакцини која садржи живи вирус херпеса, модификован да једе само одређено мождано ткиво: „Ради се о генетском инжењерингу, путем нанотехнологије, створеним вирусима који вас претварају у потчињене биолошке андроиде. Вакцине садрже вирусно биолошко оружје намењено промени можданих функција. Другим речима – ради се о вакцинама и живим вирусима изазваној лоботомији (одсецање можданих нерава), после које ћете се ‘осећати боље’, а у ствари постајете зомби са угушеним инстинктом за самоодржање. На делу је глобално научно-корпорацијско преузимање свеукупног живота људи“.
И др Расел Блејлок износи документе о постојању еугеничког плана депопулације, уз опаску да су у прошлогодишњој вакцини пронађене чудне живе РНК које нападају мозак.

СРБИЈА НА ПРАГУ ПРИДРУЖИВАЊА
Србија – као „кандидат“ – није поштеђена стратегије коју ЕУ доследно спроводи у овој области, а  „придруживање“ је започето урушавањем Института за научна истраживања и производњу вакцина „Торлак“ – установе опремљене технологијом и кадром који се деценијама успешно носио са фармацеутским гигантима, производећи вакцине у које је народ имао поверење. У међувремену, распао се и друштвени систем у којем је брига о потомству била у рукама савесних народних лекара, да би пацијенти – према најновијем декрету – уместо здравствене заштите добили упут за психијатра.
Национално здравство Енглеске и САД-а већ спроводи идентичну медицинску диктатуру, укидајући регуларне услуге (лечење рака, хирургија…) ради увођења биопсихијатрије. Уместо лекова добијаћемо инјекцију која „мења мозак“, уз комерцијални слоган већ пуштен у етар: „Вакцина која може зауставити стрес, а да нас не успори“. Промотери кажу да ће вакцина „учинити људе бољима“.
На трновитом путу у Унију већ је у припреми Закон којим се аболира незаконито засипање Србије хемикалијама из (НАТО-?) авиона, подизањем прага „дозвољеног нивоа загађења“, чиме би се тровање потомства свело у законске оквире. Очекивану инертност јавности психолози објашњавају синдромом „normalicy bias“ – неспособност да се прихвате чињенице које звуче невероватно. Синдрому су подлегли и богати Јевреји у нацистичкој Немачкој, у време највећег нацистичког дивљања. До 1935. године је само 100.000 Јевреја напустило земљу, а преосталих 450.000 констернираних припадника прогањане расе остало је укопано чекајући смрт.
„Љутња и бес нису пожељни“, узвикује Алек Џоунс, „они вас терају да станете у одбрану своје врсте, а ово чему присуствујемо је непријатељско корпоративно преузимање самог генетског кода, како биљака и животиња, тако и човека. Напали су кључне рецепторе у мозгу, другим речима – напали су људску душу. Ово ће у историји бити запамћено као највећи прикривени геноцид – Сетва смрти!“

[/restrictedarea]

2 коментара

  1. Mene sigurno nece vakcinisati,,,ako me strefi virus:-) neka me i odnese. Ovu farmaceutsku mafiju ne zelim da doniram.

  2. U vreme Drugog svetskog rata fasizam je genocidom unistio vise narodnih grupa. Rukovodeci se tim iskustvom genocid je na prvoj sednici Generalne skupstine UN (1946.) proglasen za medjunarodno krivicno delo. Definicija genocida se oslonila na odredjenje pojma HOMOCIDA koji je “osporavanje prava na zivot individualnih ljudskih bica”, pa je i GENOCID odredjen kao “osporavanje prava na opstanak celokupnih ljudskih grupa”. GENOCID 21. veka ima specificna svojstva pa se namece potreba za njegovim redefinisanjem. Ovaj genocid se ne ogranicava na “ljudske grupe”, vec obuhvata covecanstvo kao celinu. Hitlerovski fasizam je bio motivisan vrednovanjem pojedinih nacija koje “zasluzuju” i onih koje “ne zasluzuju” opstanak. Sadasnji fasizam ka osnovnu motivaciju ima pofit, i unistava ljudsku populaciju, ne bi li eksploatacija bila sto uspesnija. Jedna od njegovih specificnosti je u tome sto putem elektronike menja covekove mozdane funkcije i oduzima mu moc aktivnog odnosa prema zivotu. Takav genocid se ni najkvalitetnijom mastom pre 50 godina nije mogao zamisliti. Odbrana od njega je, za covecanstvo 21. veka, najvaznija obaveza.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *