5. okt, 19:40 Vojislav Koštunica o 5. oktobru

Srbija je 5. oktobra, voljom naroda, izabrala da se razvija kao slobodna i demokratska država i da na međunarodnom planu gradi sa svima prijateljske odnose.
Ovu odluku i želju Srbije, vodeće zapadne sile su razumele tako da su umesto podrške Srbiji započele snažan proces dezintegracije državne zajednice sa Crnom Gorom, kao i razbijanje same Srbije.
Srbija od 5. oktobra zapravo bije bitku za očuvanje svojih granica, a vidimo da zapadne sile ni posle 11 godina ne smanjuju ogroman pritisak na našu zemlju.

4 коментара

  1. Koštunice, učini jednu pravu stvar vezano za dalje urušavanje granica Srbije a tiče se zapadnih žetona kojih na žalost ima i previše u Srbiji.
    Ti si Koštunice pravnik, lider si stranke koja se zalaže za srpske interese, pa izadji iz ljušture i mani se šturih saopštenja i učini prave poteze. Podnesi krivične tužbe protiv maloumnih srpskih autošovinista Čedomira Jovanovića, Vuka Draškovića, Nenada Čanka pa onda i protiv Nataše Kandić, Sonje Biserko i tako redom, zbog konstantnog kršenja Ustava Srbije i narušavanja teritorijalnog integriteta države. To se može uraditi, medjutim to niko ne radi. A ZAŠTO?
    Nemoj samo da je za to izgovor poslanički imunitet, jer vidi svako normalan šta se radi sa italijanskim premijerom. Takodje besmisleno je ovo podvoditi i pod verbalni delikt, jer to se ne izgovara na ulici ili kafani već u državnim institucijama i javnim medijima i to konstanto.
    Vuk Drašković čak i nema imunitet, a lider je stranke koja krši Ustav, pa zašto njega ne tužiš!?
    Za ove prakljače (Kandićku i Biserko) da i ne govorim, jer svaka NVO prilikom registracije potpisuje da će poštovati Ustav.
    Dakle, Koštunice zajedno sa Kostom Čavoškim počni legalno i sistemski šamarati ove male jajare koje se po Srbiji šire ko virus. To bi bio pravi potez i tako treba da bude.

  2. Ziv bio Vojo!Ljudski je gresiti a ako je covek jos pri tome imao dobre namere onda su tu svi uslovi za oprost!!!

  3. Sta li je to jos potrebno da uradi protiv Srbije taj degradirani zapad da bi ovaj nas jadni i zavedeni narod shvatio da samo ZLO i nista drugo od zapada ne moze ni doci?Stvarno je ogroman broj nasih sunarodnika “slucaj za posmatranje”!Nema te nacije na svetu koja ima vise zavedenih i naivnih pojedinaca kao u nasoj srpskoj!Nisam imao prilike ni cuti,ni videti,ni procitati,da neko toliko ne postuje samog sebe i svoje dostojanstvo srozao ispod svakog nivoa!Zalosno!Izdajnicki mediji BE92,Blic,Politika,Novosti,i skoro svi ostali,pitaju u svim intervjuima sagovornike “zasto se Rusija mesa u poslove Srbij”!Nisu se izdajnici setili da pitaju zasto se zapad mesa u poslove Srbije!Mada za njih je normalno da se zapad mesa u nase poslove,ali nije normalno da se Rusija mesa!Za mene licno ako neko treba,a naravno da niko ne treba da se mesa u nicije poslove,da se mesa u moje poslove onda neka to bude moj brat Pravoslavac a nikako ne zapadnjak lacman!A vi koji mislite da vera nije bitna u ovom slucaju grdno se varate!I te kako je bitna!! Ne kaze poslovica uzalud “svoj te gura do ivice provalije,a tudjin te gura u provaliju”!A kad budete braco moja draga poceli da proveravate da li je ova poslovica tacna za vas je vec kasno,izgubljeni ste!!Sto se tice tog famoznog ” 5.Oktobra”,to je dan kada svi nasi bilo mali ili veliki neprijatelji mogu da slave kao dan pada i kapitulacije Srbije i svega sto je srpsko!Eto kakva je drzava kad u njoj vode glavnu rec Biserko,Liht,Kandic,prasak Jovanovic,Dinkic i ostala izdajnicka buljumenta!!Sto se te “dusebrizne” NVO ne oglasise povodom hapsenja po americi im,uzoru demokratije ,slobode,pravde,naroda koji demonstrira i bori se za bolji zivot!Znali su da laju,bolji izraz njima ne pristaje,kako se narod u Libiji bori za bolji zivot,i kako taj narod treba naoruzati,kao sto su i uradili!Pa ajmo gospodo iz NVO naoruzajte demonstrante u americi pa neka se onda bore za svoja prava!!Takvog licemernog olosa kao sto ste vi i vasi nalogodavci nema na zemlji!!

  4. Nista nam ne bi mogli,da u nasem politickom zitu nema parazita.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *