20.oktobar – U Leposaviću pojačane snage Kfora

ZUBIN POTOK, 20. oktobar 2011. (Beta) – Predsednik opštine Zubin Potok Slavisa Ristić izjavio je u četvrtak da ga je pukovnik Klaus Glab obavestio da je od komande Kfora dobio nalog da istraje u nameri da se uklone barikade.
Ristić je pozvao srpski narod da ostane miran i jedinstven i ne naseda na provokacije.
Žiteljima Ibarskog Kolašina podršku na barikadama pružili su i gradjani severne Kosovske Mitrovice koji su u Jagnjenicu došli sa dva autobusa.
Pripadnici Kfora razvukli su bodljikavu žicu na putu koji od Jagnjenice vodi ka albanskom selu Čabra, na mestu gde su Srbi iz Ibarskog Kolašina ojačali barikade i zaustavili konvoj koji se uputio ka administrativnom prelazu Brnjak.
U opštini Leposavić primetno je gomilanje snaga Kfora koje u bazu na prelazu Jarinje dovoze helikopterima, a u bazi Nothing hil spremna je teška mehanizacija i oklopna vozila za razbijanje barikada.

Izvor: “Beta”

Један коментар

  1. Љубомор

    Све што КФОР чини на прелазима ради се сагласно са Тадићем. Овај ВЕЛЕИЗДАЈНИК ради по налогу својих Вашингтонских газда. Зар неко може поверовати у лажи “пуна подршка Србима са Севера Косова”, а потом “Срби морају остати апсолутно мирни”. Шта, и под условом да их Мреркелови фашисти газе тенковима. Зар Срби морају бити мирни да не покваре Тадићева обећања и да не добије паццке од газда и недај Боже да га замене са подобнијим – Томом.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *