VLADIMIR KOZAKOV Zemlja izlazećeg stroncijuma

Piše Vladimir Kozakov

Zemljotres i cunami u Japanu veštački su izazvale specijalne službe SAD sa ploveće platforme „Sea-Based X-Band Radar platform“

Platforma Sea-Based X-Band Radar

Opasnost na nuklearnoj elektrani „Fukušima-1“ dostigla je maksimalni nivo. Isticanje radijacije se nastavlja. Stručnjaci smatraju da će se situacija samo pogoršavati i više ne vrše analize posledica ove tragedije. U svakom slučaju one će biti strašnije od posledica havarije na Černobilskoj nuklearnoj elektrani, čija su se opšta svojstva pojavila na „Fukušimi-1“. Eksperti smatraju da je protiv obe nuklearne elektrane izvršena diverzija uz primenu najnovijih sredstava vođenja rata. Kinezi su već optužili Pentagon za izazivanje veštačkih zemljotresa.

I ČERNOBIL ŽRTVA HAARP-a
Bendžamin Fulford, bivši rukovodilac azijsko-tihookeanskog sektora časopisa „Forbes“, prvi je progovorio o ruci Pentagona koja upravlja katastrofom. O njegovoj kompetentnosti govori zarada od 220 hiljada dolara godišnje, koju je on na tom mestu dobijao. Bendžamin je na internetu postavio snimak svog intervjua iz 2007. godine sa ministrom finansija Japana (Kodzi Omi), koji mu je ispričao da grupa američkih tajkuna preti njegovoj zemlji veštačkim zemljotresima primoravajući Japan da im preda kontrolu nad sopstvenim finansijskim sistemom. Dva dana posle intervjua najveći nuklearni reaktor glavnog japanskog ostrva Honso postao je epicentar dva zemljotresa magnitude 6,5st. Odmah zatim Omi, koji kao ministar nije radio ni čitavu godinu, podneo je ostavku bez zvaničnih objašnjenja.
„Ispostavilo se da je centar sadašnjeg zemljotresa u Japanu neposredno ispod  nuklearne elektrane ‘Fukušima-1’“, čudi se Fulford. „Događaji savršeno tačno ponavljaju ono što su govorili očevici događanja u Černobilu. Trenutak pre katastrofe ispod Černobilske nuklearke ljuljala se zemlja. Seizmičke stanice razmeštene po čitavoj Zemaljskoj kugli fiksirale su čudan visoko frekventni talas. Njegova neobičnost bila je u tome što se spektar frekvencija koje prate seizmički talas, na primer, prilikom zemljotresa, nalazi mnogo niže. U početku su taj visokofrekventni talas smatrali za posledicu eksplozije četvrtog reaktora, ali je kasnije utvrđeno da se eksplozija na Černobilskoj nuklearnoj elektrani desila 25 sekundi kasnije. Najindikativnije je to što se izvor pojavljivanja tog talasa nalazio maltene ispod četvrtog energetskog bloka Černobilske nuklearke. Prirodnim uzrocima to niko ne može da objasni.“
Zato jedini veštački agregat koji je sposoban za takav trik nije potrebno dugo tražiti. Postrojenje HAARP – program visoko frekventnih aktivnih auroralnih istraživanja – izgradile su još 60-ih godina HH veka formacije mornarice i vazdušnih snaga SAD. Glavni objekat HAARP-a koji se nalazi na Aljasci zauzima površinu od 14 hektara, sastoji se od 360 radio-predajnika i 180 antena. Ostala postrojenja po svetu nešto su manja.
„Zvanična namena kompleksa je proučavanje prirode jonosfere i razvoj sistema  RVO i PRO. Međutim, u stvarnosti on služi za delovanje na globalne i lokalne prirodne mehanizme u zonama položaja protivnika SAD“, uveren je predsednik Akademije za geopolitička pitanja, general-pukovnik Leonid Ivašov. „HAARP ima sposobnost da utiče na atmosferske procese sve do izazivanja stihija: provale oblaka, zemljotresa, poplava, uragana“.
Prema nekim podacima Amerikancima polazi za rukom da realizuju gigantske loptaste munje dužine nekoliko kilometara. Sve to govori o stvaranju integrisanih sistema geofizičkog naoružanja.

ZEMLJOTRES PROMENIO REŽIM U BURMI
Princip rada HAARP-a ovako opisuju: antene „streljaju“ milijardama vati mikrotalasa u jonosferu koja je deo atmosfere sa ogromnom količinom energije. Jonosfera se gura nagore u kosmički prostor, a zatim se odbija nazad, što izaziva zemljotres. Na isti takav način HAARP može zagrevati podzemne vode izazivajući zemljotres.
„Po svoj prilici  cunami i zemljotres u Indoneziji bili su izazvani tim oružjem“, kaže Fulford. Bela kuća je 2006. godine zamolila vladu Indonezije da otvori Malakski zaliv i priključi se borbi s terorizmom. Ovi su odbili. I šta se desilo? Cunami! A Indonezija je odjednom počela da sarađuje. U komunističkoj Burmi trebalo je da se održe izbori na kojima bi na vlast opet došli komunisti. I odjednom se desio zemljotres. Šta bi ste pomislili? U pravi čas blizu obale našli su se brodovi SAD i V. Britanije sa rezervama namirnica. U slučaju neplanirane prirodne katastrofe to bi oduzelo tri nedelje. Međutim, oni su već bili tamo!
Jedina ličnost  koja govori u ime vlade svoje zemlje i direktno optužuje vladu SAD za primenu geofizičkog oružja za sada je general major Narodnooslobodilačke armije Kine, prvi čovek službe za kontrolu kosmičkih objekata, Ču Čenhu. On je izjavio da su se prema podacima njegovog resora zemljotresi i provale oblaka koji su 2008. godine izazvali masovne katastrofe u Kini, desili u okviru realizacije tajnog vojnog programa Pentagona „Vremenske prilike kao faktor sile“.
General je ispričao da su u maju 2008. godine očevici zemljotresa u Sečuanu neposredno pre početka zemljotresa posmatrali na nebu čudne vatrene oblake koji liče na polarnu svetlost, što je „potpis“ rada meteorološkog oružja. Sem toga, tajvanski satelit je ustanovio pad nivoa elektriciteta u jonosferi iznad zone zemljotresa za 50 odsto. To je upravo ono što bi se desilo prilikom delovanja HAARP-a koji je odgurnuo jonosferu nagore i obrušio je nazad.
Zaključke potvrđuje kineska Seizmološka služba. Epicentar  faktički nije ispoljavao nikakve aktivnosti sve do samog zemljotresa. Naučnici su bili zbunjeni zbog odsustva bilo kakvih predznaka, naprimer, neobičnog ponašanja životinja.

INDUKOVANI ZEMLJOTRES U JAPANU
Katastrofa u  Japanu se odvijala po isto takvom scenariju. U Tokijskom univerzitetu već su proverili tragove rada magnetometra indukcije HAARP-a i videli da je 9. marta 2011. godine bio uključen u rad sa punom snagom i da je u tom režimu radio nekoliko dana. Transmisija se najverovatnije odvijala sa ploveće platforme „Sea-Based X-Band Radar platform“ koju premeštaju po Tihom okeanu kao zaštitu nosača aviona „Ronald Regan“. Uzgred, prema saopštenju novina Ministarstva odbrane SAD, „Stars & Stripes“, 9. marta 2011. godine brod se uputio prema Južnoj Koreji da bi učestvovao u manevrima. Ne može se zamisliti povoljnija tačka za nanošenje udara po Japanu.
Postavlja se pitanje: zašto su SAD „bombardovale“ Japan? Isto zašto i Jugoslaviju, Irak i Libiju – u težnji za zaradom. U skladu sa doktrinom Stejt departmenta SAD izvan granica Pindostana čitav svet treba da bude uronjen u haos, stanje permanentnog građanskog rata, krize i slično. Polazeći od toga zadatak Vlade dobitnika Nobelove nagrade za mir Baraka Obame je – da destabilizuje sve ostale valute, sve ostale finansijske instrumente da bi potražnja za državnim papirima i dolarima SAD ostala visoka.
Akademik N. Levašov smatra da je u okviru pindoske doktrine udar klimatskog oružja na sebi osetila i Rusija.
Kako objašnjava Levašov, čitava galama o globalnom otopljenju, koje ne postoji, stvorena je sa jednim ciljem –da se prikrije primena klimatskog oružja. A borba sa anomalijom žega prošlog leta planirana je pored ostalog i da bi se uništila žetva i nama prodavala GM pšenica. Sasvim je moguće da će se „klimatski udar“ ponoviti i ovog leta. Pripremite se.

Prevela Ksenija Trajković

6 коментара

  1. Meni malom čoveku, ovakve vesti na globalnom planu bude misli koje se komešaju do nesigurnosti, izazivajući zbunjenost, ujedno i pomisli, koliko se nauka iskorišćava u nehumane svrhe. Postavljajući sebi pitane, koliko jedan naučnik sebi dozvoljava slobodu, da svoja dostignuća predaje na korišćenje vojsci koja u saglasju sa državo teroriše po svetu. Zar to nisu bolesni umovi koji na sve načine hoće da ostanu gospodari nad čovekom, zanemarujući sve ljudske razlike, ko da žele da nestanu te razlike kako bi bile podređene jednom centru ili sili koja bi da bude gospodar. Dali stvarno ne postoji način odupiranja takvim nasilu nad čovekom i njegovoj svesti koja je zasnovana na prirodnom opstajanju, koristeći baš prirodu za svoje održanje. Dokle će se nauka koristiti za uništenje čovekovih napora sa svoj napredak u nekom drugom pravcu, sobzirom da je prostor neograničen, ko da je nauka u nekoj vrsti blokade da nemože prodirati van svojih mogučnosti pa su joj potrebni vojne organizacije kao bi sebi našle neki drugi pravac… Baš mi nije jasno dokle će čovek sam sebe uništavati, da sve što postigne to i uništava !?

  2. Definitivno je zapad (vatikan) protiv pravoslavne vjere.
    Znamo tko je napravio crkveni raskol, mason 33 stupnja. Svi ostali pravci paganski vjeraj iskiva (otkiva) rimoktatolicka crkva.
    Znamo sto je radio staljin, lenjin svojim pravoslavnim vjernicima i crkvama.
    Pobijeno je za njihovog rezima preko 40 miliona ljudi. (sada su ikone, cije ikone?, za njih nema suda, zlocin nikada ne zastarjeva?!)
    Mnogi su postali ateisit, komunisti, katolici itd…. itd…
    Sto je radio hitler pod kapom rodsilda i vatikanske uprave.
    Vise nemam vremane za piskaranje… zivotne obaveze”” kasnije edit posta – dovrsetak zakljucka promatraca.

    http://img687.imageshack.us/img687/2238/image001qze.jpg

    http://img52.imageshack.us/img52/6126/robertookino.jpg

  3. Tacno je da HAARP pobudjuje jonosferu usmerenim kratkotalasnim zracenjem ogromne snage sto kao posledicu ima odasiljanje talasa veoma niskih frekvencija od tako pobudjene jonosfere ka zemlji.Ovo jeste preduslov da se izazivaju razni klimatski poremecaji kao i poremecaji u svesti ljudi na ciljanom podrucju jer je frekvencija mozdanih talasa takodje bliska ovim niskim frekvencijama.Moguce je da HAARP izaziva i seizmicke poremecaje ali je diskutabilno da li moze biti bas toliko precizan u ciljanju na odredjenu tacku i ovo bi vec bilo u domenu fantastike ali nije nemoguce.Malo je cudno da bi Japan predstavljao pretnju SAD posto ga od 1945 godine drze pod vojnom okupacijom.Logicnije bi bilo da su ovakvo oruzje probali protiv Kine i Severne Koreje.Posto se vise od 30 godina bavim radioamaterstvom, ne pamtim da je staticki sum na kratkim talasima bio ikada toliko jak kao zadnjih 10 godina a propagacije za veze na dalekim udaljenostima ikada losije.Nije u pitanju samo HAARP nego i brojni OTH (over the horizon) radari koje koriste Kina,Iran,Rusija i SAD.

  4. Pouzdam se u pravdu Božiju da će na jedinstven način satreti sada najveće zlo-ovoga sveta SAD.

  5. Jedno nezgodno pitanje… a na kojoj dubini je bio epicentar prilikom zemljotresa u Kraljevu…? !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *