Skup podrške Srbima sa KiM zabranjen, aktivisti SNP uhapšeni 18:35 27. jul 2011.

Policija je večeras oko 18.30 časova privela 5 aktivista SNP NAŠI koji su se uputili na protest podrške Srbima na KiM, a zbog koji je trebao da se održi u 19 časova na Trgu Republike u Beogradu, dok se ostali građani pretresaju, oduzimaju im se obeležja republike Srbije,  i zabranjuje im se odlazak na Trg.
Takođe, policija je oduzela i ozvučenje iz kombija  koje je trebalo da bude montirano za govornike, uz obrazloženje da je skup zabranjen, i da je to naredio lično ministar policije.

3 коментара

  1. Ova vest je sramota za ovu vlast koja treba da ispuni poslednji zadatak alijansi i separatistima koji pokušavaju da na sve načine, kako kažu, ne birajući sretstva da stave sevet Kosova pod svoju kontrolu. Zar je moguće da separatisti imaju pravo po svojoj volji da krše ustav Srbije a da narod u Srbiji nema pravo po ustavu da brani svoje teritorije. Zato me interesuje čije je veće pravo da brani svoju državu narod ili Tadić koji ne ispunjava svoje ustavne obaveze ???

  2. tadic vrlo dobro ispunjava svoje “obaveze”.perfektno!dacic sve oce nesto da rece,ko fol narod ce razumeti sto je hteo da rece!reci sam ako imas muda da narod ne resava zagonetke.svi ste vi picke!sloba je “kao” izazvao sve ratove,a vi ste kao najveci mirovnjaci bre!srbin je najebao i tada i sada!nemozete biti i CAR LAZAR i brankovic odjednom!ili ste CAR LAZAR ili ste brankovic!U SRBA izmedju nema!kako vas nije sramota bre!

  3. Поштована децо из СНП НАШИ
    Подршку вам пружа комунист чије се презиме не завршава са “ић”. Тиме је моја подршка вама значајнија. Ја тврдим да се не сме спречавати нико на Косову и Метохији ко се бори или залаже за протеривање окупатора из земље. Они који им у Србији пружају подршку не смеју бити у томе осујећивани нити утамничавани. Подршка децо вама и вашим активностима! А режимлијама дајем по дршку. Дршку метле да помету своје трагове који смрде на издају и нечовештво. Децо, гледајте, педесетак белих звездица на плавом ових дана гасне. Свиће свима. Гасну и жуте европске звездице. Наши су окупатори, децо, гологузани и неће још дуго. Ви пак знајте да је много Албанаца који се стиде свега што прати Србе на Косову и Метохији. Они су наша шанса, важна једнако као Русија и Кина заједно. Децо свако ће окајати своје грехе. И Срби и Албанци. Али и други. Дају ли ми за право вести које са запада стижу? Дају! Процењујем, ми смо победили. Нека вас чува Бог у кога ви верујете а ја не верујем. Смрт фашизму, слобода народу!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *