Plaćeni ubica blokirao saobraćaj zbog neisplaćenog honorara

Beograd, 27. jul 2011. Izvor: Be92 – Dejan Nikolić, poznati plaćeni ubica koji je obavljao prljave poslove za pripadnike organizovanog kriminala i državne organe bezbednosti, vrhunski profesionalac sa preko 25 godina radnog staža, posle neuspelog štrajka glađu blokirao je juče saobraćaj na Bulevaru kralja Aleksandra u Beogradu.

On je to učinio tako što je bočno parkirao dva ukradena gradska autobusa, sa svake strane po jedan, nedaleko od Pravnog fakulteta.
Zbog toga je juče u tom delu grada bio zaustavljen saobraćaj čitava tri sata (od 15 do 18 časova), Nikolić je branio položaj autobusa naoružan automatskim oružjem tako da mu policija nije mogla prići, a utisak je da nije ni želela. Prolaznicima, organima reda i okupljenim novinarima obraćao se putem megafona. Rekao je da je ovo samo upozorenje, ali da će ukoliko mu ne bude isplaćen honorar do petka za ubistvo koje je naručila Država sledeći put preduzeti drastičnije mere, pa ako ni to ne pomogne, da će javno saopštiti i koga je ubio i ko je ubistvo naručio.
„Sa mafijom se zna!“ vikao je Nikolić. „Oni uvek plate pola honorara unapred, a drugu polovinu odmah posle obavljenog posla i nikad se nije dogodilo da ostanem neisplaćen. Danas se Srbija pravda da je zbog krize ostala bez sredstava u budžetu i za ovo ubistvo nisam dobio ni dinara! Zapitajte se i sami – ima li smisla ubijati ljude za džabe?“
Budući da postoji velik broj nerazjašnjenih ubistava poslednjih godina, zasad ostaje samo da se spekuliše o čemu se radi, ali je indikativno da policija Nikolića nije ni privela na informativni razgovor posle ovog incidenta. Naime, pošto je obavio ono što je planirao, Nikolić je samo ušao u svoj automobil marke „audi“ i odvezao se u nepoznatom pravcu.

Један коментар

  1. Подршка Дејану Николићу! Дејане, сузе су ми текле док сам читао о твојим мукама. Знај да ниси једини! И сам сам остао неисплаћен у неколико наврата – и сваки пут је кривац била држава! Држи се мушки, и не остављај други најстарији занат. Потребни смо ми, и те како!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *