Srbi se branioca i junaka ne odriču

Da li je vlast počela da zatvara i Internet sajtove organizacija koje se protive hapšenju Mladića

Pored zabrane skupova u celoj Srbiji, izgleda da su srpska vlast ili njeni saveznici iz službi NATO-a, počeli da zatvaraju i Internet sajtove organizacija koje se protive hapšenju Mladića.

Sajt organizacije „Dveri” (www.dverisrpske.com), jedan od najposećenijih sajtova patriotskih organizacija u Srbiji, napadan je i obaran od ranog popodneva 26. maja.

Administratori sajta kažu da su hakerski napadi izvedeni „profesionalno, masovno, i sa velikim resursima”.

Sudeći po vremenu početka hakerskog napada, razlog obaranja ovog i još nekih sajtova su upravo kritički tekstovi o hapšenju Ratka Mladića, kao i izveštavanje iz gradova Srbije u kojima su se u toku dana desila protestna okupljanja zbog ovog događaja.

Pored sajta „Dveri”, nezvanično saznajemo da je iz istog razloga rušen sajt „Srpski nacionalisti”, a na nekim forumima poput „Serbiankafea” moderatori su brisali vesti o ovoj cenzuri.

Prenosimo zvanično saopštenje Dveri:

Saopštenje Dveri povodom isporučivanja đenerala Ratka Mladića okupatorima

Hapšenjem đenerala Ratka Mladića dolazi kraj jedne ere za Srpstvo.

Osim Gorana Hadžića, koji je još uvek na slobodi, đeneral Mladić je bio poslednji srpski državni i vojni vođa iz ratnih devedesetih koji je izbegavao Haškom kazamatu, toj NATO inkviziciji i jednoj od većih sramota u istoriji svetskog prava.

Sada će i se Mladiću suditi, i to za tzv. „genocid u Srebrenici”, događaj za koji do danas ne postoje dokazi.

Srbi mogu da imaju samo duboku zahvalnost za vojskovođu koji je odbranio više od 2.000.000 Srba od hrvatskog neonacizma i muslimanskog fundamentlizma.

Zahvaljujući Ratku Mladiću danas postoji i čitava jedna srpska država – Republika Srpska.

Tadićev režim se sada može pozivati na pravne razloge i svoje međunarodne obaveze. Može se opravdavati geopolitičkim interesom. Ali nikakva politička korist, nikakvo izmaštano priključenje Evropskoj Uniji (koja nas i ne želi) ne može moralno opravdati izručenje junaka i branioca Haškom tribunalu.

Sa gledišta osnovne pravde videli smo danas šta je nečasnost. Sa gledišta nacionalnih interesa, danas smo videli veleizdaju.

Ovo je dan kada mi iz Dveri, a verovatno i milioni drugih Srba, osećamo sramotu što smo državljani jedne države koja nije država.

Mi se čoveka koji je branilac i junak nećemo odreći. Niti ćemo okupaciju ikada prihvatiti.

(IZVOR :„NOVI STANDARD” I Informativna služba „Dveri – Pokreta za život”, četvrtak, 26 maj 2011)

7 коментара

  1. Trebalo bi da NVO organizuju otvorene diskusije o sporovima u drustvu REPUBLIKE SRBIJE sa obezbedjenjem prisustva kompetentnih intelektualaca iz svih delova R. SRBIJE. To bi trebalo odrzati u Beogradu i obezbediti dobro medijsko izvestavanje na RTS prvenstveno (videti “RULE OF LAW” EULEX kampanje na KiM kao primer).

  2. VOSTANI SERBIE, DAVNO SI ZASPALA… BUDI SE!

  3. Хоћу да верујем да је цело ово замешатељство, у ствари, само један ДОГОВОР !

    Хоћу да верујем, мада ми је искрено жао што то морам да искажем, да је генерал Младић тешког здравственог стања и (вероватно) са не великим периодом остатка живота, донео одлуку да уради ЈОШ једну ствар за Србију – да дозволи (а како би и успео да спречи) да буде ”откривен” и ухваћен.
    Хоћу да верујем да се помирио са Богом и са собом, претпостављајући да неће доживети да буде процесуиран и осуђен. Колико год ми то тешко падало, желим му да успе у томе…
    Хоћу да верујем, да је много већи број оних који тачно знају шта је српски идентитет и хоћу да верујем да се тај број увећава из дана у дан…
    Хоћу да верујем да ћу доживети тренутак када ће ”жутокошуљаши”, који су завили Србију у црно (гле парадокса на нивоу ”тон карте”) полагати рачуне за сво зло које су својим чињењем (и не чињењем) посејали у овој предивној и проклетој земљи.
    Хоћу да верујем да ће Срби (коначно) схватити шта им је чинити, а што до сада нису хтели или могли да схвате и учине.

    Хоћу да Верујем… то ми још нису узели !

  4. Nema u Srbiji slobodnih medija,svi mediji su pod kontrolom evro-amera i domacih izdajnika!Pecat se drzi jos uvek dok i njega ne zabane evro-americke demosrate!Ja braco Srbi nikako ne bih voleo biti jedan od tih evro-amera,niti biti jedan od onih koji zastupaju njihove ideje i interese,jer kad pocne “velika igranka”jadni oni!

  5. Bog te kleo pogani izrode,sto izdade najveceg srbina?

  6. SVECU UCINITI DA SRBIJA NEUDJE U TU e.uniju.ova vlast nesme da predje cenzus na sledecim izborima,ako im drugim srestvima nemozemo na papiru itekako mozemo i NA TAJ NACIN DA IH kaznimo i posaljemo u Smetliste a naravno pre toga SUDITI BAGRI IZDAJNICKOJ.

  7. Izdajice srpskoga roda ce goreti u paklu. A sto se tice predstojecih izbora, sve ce zuti uciniti samo da pobede. Kad kazem sve, mislim na BUDJAVE radnje. Ali ovaj narod treba da se opameti i digne na noge. Dosta je gladi i bede

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *