Orgonska energija i Novi svetski poredak

Piše Mara Knežević Kern

Ugledni austrijski naučnik i psihijatar dr Vilhelm Rajh jedna je od najfascinantnijih figura našeg doba, a njegov tragičan kraj svedoči o inkvizitorskoj tradiciji finansijskih imperija koje ne praštaju odmetništvo i nekontrolisan intelektualni angažman van njihovog „zabrana“

Kao što Tesli nije bilo dozvoljeno da razvije metode masovnog besplatnog korišćenja kosmičke energije, tako je i Vilhelm Rajh (1897-1957) morao biti zaustavljen kako ne bi ugrozio dogme i kodekse onih koji kontrolišu „ljudske resurse“ na planeti. Demontirajući njihove upravljačke mehanizme, Rajh je promovisao novu „jeres“ – nauka u službi čovečanstva, zbog čega su njegovi rukopisi prošli kroz satanistički ritual spaljivanja na lomači, u tradiciji srednjevekovne inkvizicije.

FDA U SLUŽBI ZLA
Svedok Rajhove golgote, Majkl Manion, izneo je detalje o monstruoznom sudskom procesu – datira od 1946. godine do prvog odvođenja na sud 1954. godine – podsetivši na ulogu medija koji su preko novinarke Mildred Edi Bredi u naručenom članku za „The New Republick“ proglasili naučnika „šarlatanom“, posle čega su federalne vlasti pristupile kontroli „sumnjivog lica“, pod sumnjom da bi moglo da ugrozi nacionalnu bezbednost.
Posle medijske satanizacije slučaj preuzima FDA (američka agencija za hranu i lekove) koja 1954. godine (posle sedam godina proganjanja) dovodi Rajha pred sud, gde je posle presude (dve godine zatvora) donet i Javni akt zabrane, bez presedana u savremenom zakonodavstvu: „Zabranjuje se na području cele Amerike pisanje i govor o orgonskoj energiji, kao i upotreba uređaja za proizvodnju orgona u medicinske svrhe“ (FDA je potrošila šest odsto ukupnog budžeta kako bi zaustavila Rajhova naučna istraživanja o orgonskoj energiji).
Čime se Rajh toliko zamerio kapitalistima? To postaje jasno posle sagledavanja mogućih posledica po interese megakorporacija i bankara, ukoliko bi se njegovi pronalasci primenili u praksi. Rajh je, između ostalog, postavio nove temelje mikrobiologije u funkciji besplatnog, neinvazivnog lečenja i najtežih bolesti, o čemu je pisao u knjigama „Bionski eksperiment“ i „Biopatija kancera“. Ovo nije promaklo moćnoj farmaceutskoj industriji, ona je uz pomoć kerbera iz FDA preduzela sve što je bilo u njihovoj moći da uklone „nelojalnu konkurenciju“ koja promoviše metode za besplatno lečenje i samolečenja uz pomoć kosmičke energije dostupne svakome.
Radeći na projektu automobila na orgonski pogon, Rajh je umnožio broj neprijatelja – čijom zaslugom je došlo do tragičnog finala. O detaljima ovog kafkijanskog procesa pisao je i Džerom Grinfild u knjizi „SAD protiv Vilhelma Rajha“ (1974), u kojoj je objavljeno Rajhovo pismo sudu, kojim obrazlaže odbijanje da učestvuje u procesu: „O stvarima bazične nauke koje spadaju u bona fide naučna istraživanja ne mogu da odlučuju sudovi“. Rajh je ipak „priveden pravdi“, a FDA je nezakonito spalila knjige (pre isteka žalbenog roka), stavivši ih na lomaču pred njegovim očima. Svedoci su zabeležili Rajhov komentar: „Ovako se postupalo u nacističkoj Nemačkoj, nisam verovao da je tako nešto i ovde moguće!“
Posle presude (dve godine zatvora), veliki američki naučnik je pre isteka kazne umro u zatvorskoj jedinici u Luisburgu (Pensilvanija) – od „srčanog udara“. Time je neugodni proces okončan.

ORGONSKA ENERGIJA I KLIMATSKI RAT
Pri pokušaju da definiše orgonsku energiju, Rajh je upozoravao na ograničenja koja postavlja jezik, kao i na činjenicu da se ne radi o strogo fizičkom obliku energije, smatrajući logičnim što ju je otkrila upravo psihijatrija. „ Orgonska energija je kosmička energija koja upravlja čitavim organizmom, izražena kako u osećanjima tako i u fizičkim pokretima organa. Primenjujući ‘orgonsku terapiju’ usredsredio sam se na  biološku dubinu, obuhvatajući sve lekarske i pedagoške tehnike koje se koriste biološkom energijom, orgonom (otkrivenom 1939. godine).Izlečenje se sastoji u uspostavljanju poremećene ravnoteže vegetativnog života koji je samo deo opšteg procesa prirode, preživljene našim sopstvenim vegetativnim strujanjima“.
Da se radi o epohalnom naučnom otkriću posvedočio je i Ajnštajn, koji je 1941. godine posetio Rajha i potvrdio postojanje orgonske energije izjavivši: „Ovaj pronalazak će biti bomba za fiziku!“
Svestan da svojim istraživanjima povlači „samo grube skice nejasnog područja“, koje krije tajnu odnosa između telesnih i fizičkih funkcija, dr Rajh je verovao da će u budućnosti – sledeći njegove tragove – ljudi doći do spoznaje kako da „umesto večnog pitanja (bez odgovora) o značenju života dođu do njegovog konkretnog ispunjenja“.
Posle šoka koji je doživeo u mladosti, prisustvujući sceni spaljivanja Rajhovih naučnih radova i pronalazaka, Majkl Manion je posvetio život proučavanju naučnikove ostavštine u potrazi za tajnom koju su one krile: „Otkrio sam jednu novu nauku i jednu novu tehnologiju, kao i novi oblik medicine – potpuno bi potkopali temelje ove današnje, mehanicistički orijentisane medicine i ekonomije. To bi takođe bila jedna moćna alternativa nuklearnoj industriji“.
Manion se priseća da je u eksperimentima sa orgonskom energijom učestvovalo oko 150 pacijenata dobrovoljaca, lečeni su uređajem koji je dr Rajh nazvao Akumulator orgonske energije. To je bila mala kabina obložena materijalima, stvarali su viši nivo orgonske energije, u kojoj su pacijenti boravili određeno vreme tokom kojeg je dolazilo do uzajamnog dejstva energetskog polja čoveka i pojačanog polja u akumulatoru. Na taj način su crvena krvna zrnca „naelektrisana“ orgonom, što je dovodilo do jačanja imunog sistema organizma.
Sem orgonskog akumulatora, Rajh je konstruisao i orgonski top ili „cloud busters“ (razbijači oblaka), čija primena – posle pola veka – ponovo fascinira istraživače i ekologe širom sveta, koji panično traže izlaz iz pasivnog položaja žrtve – izložene agresiji iz vazduha, od kemtrejlersa, preko HARP-a, do nevidljivog radioaktivnog praha.
Rajh je verovao da postoji i negativan oblik orgonske energije u vazduhu – smrtonosna orgonska energija DOR, koju voda apsorbuje. On je to kretanje energije povezivao sa stvaranjem i razlaganjem oblaka i verovao da može biti iskorišćeno u svrhu regulacije klimatskih promena, što je i dokazao eksperimentima na terenu. Na poljima izloženim višegodišnjoj suši u Tuksonu, Rajh je uspeo da podstakne rast trave i to samo putem podizanja nivoa vlažnosti na tom području, bez oblaka, kiše i gromova.
Kada je osamdesetih godina Brežnjev pozvao američkog predsednika da obostrano prestanu sa sprovođenjem „klimatskog rata“, izašlo je na videlo čemu su poslužila Rajhova pokradena otkrića. Manion sumnja da je u progon dr Rajha bila umešana i organizacija MJ-12, s obzirom na to da su ga motrile i vazduhoplovne snage.

FENIKS SE UZDIŽE IZ PEPELA
Vilhelm Rajh je bio čovek visokih moralnih principa koga nisu mogli da kontrolišu, pa je predatorski lanac korporacija-političari-mediji-institucije-sudstvo morao da primeni brutalne metode eliminacije, ostavivši samo zgarište iz čijeg se pepela – na početku novog milenijuma – uzdiže kao Feniks delo Vilhelma Rajha. Probuđeni duhovi otpisane generacije XXI veka kreću njegovim putem, gradeći – u samoodbrani – paralelne svetove, van domašaja korporacijskih androida i „legitimnih“ predstavnika vlasti. Jedan od njih je naučnik Džejms Demeo, koji se od „elektro smoga“ povukao u planine Oregona, da prema Rajhovim uputstvima nastavi  eksperimente sa orgonskom energijom. On je napisao „Priručnik o orgonskom akumulatoru“, i nada se da će uspeti da preinači sudsku odluku o nepostojanju orgonske energije, što bi oborilo sve velike teorije – od Ajnštajna do DNK (i ojadilo profitere).
Pod vođstvom Rajhovih učenika, Demeo je 1977. godine proučavao dejstvo orgonskog topa „kojim se utiče na temeljni energetski kontinuum“, a na poziv vlada Izraela, Libije i Eritreje, postavio je ove konstrukcije na terenu, ne bi li uspostavljanjem poremećene ravnoteže u prirodi izazvao kišu – u područjima višegodišnje suše.
U Sloveniji je veoma aktivan i nadasve uspešan „rasterivač hemijske magle“ Jože Vedrovac, on želi da „odbrani Sloveniju od HARP agresije“, a pojavili su se i eko-čistači neba nad Beogradom, među kojima je i Davorin K. koji tvrdi da bi sa nekoliko dobro raspoređenih topova mogli da sačuvamo nebo nad Srbijom.
Rajh je upozoravao da je orgonski top Pandorina kutija koja – s obzirom na naše nedovoljno poznavanje prirode orgonske energije – može da izazove promene koje nismo u stanju da kontrolišemo. Zloupotreba je već na delu, ali su Pandorinu kutiju otvorili upravo oni koji su tvrdili da orgonska energija ne postoji. Poplave, orkani, cunami… i nebo išarano otrovnim prugama.
U odbranu prava na život podiže se lokalna gerila, odlučila je da stane pred Golijata sa orgonskim topovima „uradi sam“, ne bi li za početak rasterala kemtrejlse nad sopstvenom avlijom.

6 коментара

  1. Vlade dijaspora

    I naš Tesla je govorio o kosmičkoj energiji koja dejstvuje lekovito. Radi se o nehercijanskim talasima odnosno torziskim poljem. O tome je pisao naučnik Goran Marjanović (vidi net), a lečenje pomoču teslinih talasa uspešno i naučno dokazano praktikuje Anja Petrović (vidi lečenje metamorfoza).
    Da ne pravim reklamu, svako može da se izleči sam ukoliko je sposoban da stvori torzisko polje.

  2. Lepo napisano, samo pricamo o istoriji ali lepo…a sad nesto malo vose o tome…proizvodnja orgonskih akomulatora (napravi sam) ili kupi gotovo vezano je sada najvise kao dodatni deo radionics black box naprava.http://www.littlemountainsmudge.com/sitemap.htm

    MM

  3. Najbolji orgoniti na svetu!

  4. Ima nas koji vec postavljamo orgonite i van Beograda,necemo dozvoliti da chemtrailsi budu svakodnevni prizor koji ce nasa deca gledati kada ujuto ustanu.Topovi po sistemu “Don Croft” su u pripremi,prvi ce biti napravljen za manje od mesec dana,pre proleca.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *