Rusija preti odmazdom

Piše Uglješa Mrdić

Ruski čelnici učiniće sve da pronađu i izvedu pred sud bandite koji su počinili zločin na moskovskom aerodromu „Domodedovo“

„Počinjen je gnusan, okrutan i nerazuman zločin. Odmazda za napad na moskovski aerodrom „Domodedovo“ je neizbežna“, poručio je ruski premijer Vladimir Putin, dok je predsednik Ruske federacije Dmitrij Medvedev istakao da „one koji pružaju otpor treba likvidirati“. Prema poslednjim podacima u napadu bombaša samoubice na moskovskom aerodromu „Domodedovo“ poginulo je 35 osoba, a povređeno je 168 ljudi.
Medvedev je izjavio da je nivo opasnosti od terorizma u Rusiji sada viši nego u SAD i zatražio od nadležnih da budu efikasniji.
„Ne možemo da budemo blagi prema banditima. To je još jedan, ključni izazov našem društvu i državi. Moramo da učinimo sve da pronađemo i izvedemo pred sud bandite koji su počinili taj zločin, kao i da otkrijemo i uništimo njihova utočišta. Federalna služba bezbednosti i druge bezbednosne agencije imaju dovoljno iskustva za takve operacije. Reč je o dobro pripremljenom terorističkom napadu sa ciljem ubistva što većeg broja ljudi. Moramo da delujemo“, naveo je predsednik Rusije.
Podsetimo da se ruska vlast žestoko obračunala i sa teroristima koji su prošle godine podmetnuli eksploziv u moskovskom metrou, kao i sa banditima koji su držali zarobljene taoce u moskovskom pozorištu.

7 коментара

  1. Već su vršili odmazde nad počiniocima i vidimo da nema rezultata udarati po benzinu i šibici.
    Dok se ne nađu oni koji su sve to smislili i finasirali nema kraja ovoj igranki.
    Jedino će moći da pronađu PRAVOG KRIVCA ako budu zabranili rad svim firmama koje ne prikažu baš sve svoje vlasnike i kreditore imenom i prezimenom, će moći da pronađu PRAVOG KRIVCA.
    Of šor zone, sa tajnim vlasnicma banaka, narko hedž fondova, vojne ifarmaceutske industrije… su ušle u rat sa SLOBODNIM SVETOM.

  2. Povodom napisa Rusija preti, želeo bi da se ta pretnja realizuje na takav načiin da cela planeta uzdrhti od straha. Žao mi je što Rusija maksimalno ne ne koristi svoju snagu, bez obzira koliko je malo brojno stanje diverzanata-terorista. Mi koji vidimo jedini spas u potpunom vaskrsenju Rusije, očekujemo definitivan i moćan ruski udar na Kavkaz, kako bi se mentori i kreatori terorizma sklonili za sva vremena.ŠTO PRE TO BOLJE.Sunce nam izlazi sa istoka, prema tome jedva čekamo prve tople zrake.

  3. На велики православни празник ТУЦИНДАН 5 јануара ове године у руском севернокавкаском региону у РЕПУБЛИЦИ ДАГЕСТАН у граду ХАСАВЈУРТУ и тој општини дагестанска полиција је умлатила 4 терориста вехабита када су блокирани у самом граду у једној кући и међу њима је био ткзв емир града и општине ХАСАВЈУРТ РУСЛАМ МАКАВОВ који је урадио много зликовачких напада у северном региону РУСКОГ КАВКАЗА.А он је са својима терористима специјалци њиховог вехабитског кавкаског емирата и најтеже злочине су радили према руским полицајцима,војницима, служби безбедности а највише према полицији и дагестанским и другде у северном КАВКАЗУ радницима општине,верским личностима муслиманским који нису за вехабите,према спортистима руским у ДАГЕСТАНУ и другде у СЕВЕРНОМ КАВКАЗУ а он и његови терористи су обучени све по нато-мосад стандардима.АЛИ ЕТО РУСКА ПОЛИЦИЈА ИМ ЈЕ ПОКАЗАЛА КАКО ДАНАС ОНИ АБДУЛ ВЕХАБОВИ ВЕХАБИТИ А ВЕЋ ЗА КОЈИ САТ ОНИ АБДУЛ ВЕХАБОВИ ШЕХИТИ.

  4. заслон

    Ето већ после тог стравичног напада геноцидних унутрашњи неприљатеља вехабита терориста који су исто такви и она ткзв друга русија држава РУСИЈА је већ лепо урадила храбра дагестанска полиција умлатила је у РУСКОМ СЕВЕРНОМ КАВКАЗУ познатог вехабитског терористу који је специјалац вехабита обучен по мосад-нато стандардима који је био 2000 године и до краја 2003 у ЧЕЧЕНИЈИ са већ пре умлаћеним ШАМИЛОМ БАСАЈЕВОМ.Тај терориста је командант једне њихове вехабитске специјалне јединице у ДАГЕСТАНУ а име му је АДАМ ХУСЕИНОВ и умлаћен је заједно са вехабитском терористкињом невенчаном супругом СУМЕЈОМ у месту СЕВЕРНО у ДАГЕСТАНУ,баш тамо где им је вехабитски ногајски џамат који је извршио напад у МОСКВИ на ДОМОДЕДОВУ,и тако су и они ЈОШ ДАНАС АБДУЛ ВЕХАБОВИ ВЕХАБИТИ А ОНДА СУТРА АБДУЛ ВЕХАБОВ ШЕХИТ И АБДУЛ ВЕХАБОВА ШЕХИТКА.Умлаћени су за овај викенд крај јануара.

  5. Rusija dopusta da bude okruzena umjesto da ona okruzuje druge, ima priliku i moc i to treba iskoristiti. Za 50 godina muslimani ce da ih napadaju iz stare smrdljive, trule Evrope koja poznaje samo novac i svatko tko je na nekoj funkciji moze da bude kupljen muslimanskim novcem bez problema. Dokaz vam je Tony Blear milioner nakon ratova u Srbiji i Iraku a sa druge strane najbolji drugar sa Saudijcima i Libijom eto sta je covjek samo pare nema veze koga ubija i kada. Usput receno kada ce netko iz nase vlade da potegne pitanje njegove krivice za bombardovanje Srbije bez savjeta bezbednosti a i onoga bez nosa iz Amerike, sta je Srbi nabacili grbu,. Pa sada se Bleru sudi za bombardovanje Iraka zasto se nitko nije oglasio za bombardovanje Srbije kada se zna tko je tu odluku donio. Probudio se covo ujutro i dva mapet shou lika rekose:Dobro jutro evo bombica” a Srbi zatvorili oci i neka neka nas malo bombarduju,ne smeta i tako nas je previse i imamo premalo osiromasenog uranijuma pa neka nas obogate. Sramota a sta gospodin Vuk ….. popravio kuce, mostove sve svojom lovom. procistio slabo obogacen uranijum i povukao optuznicu protiv Natoa. Ajde, kolektivno zaboravljanje je najbolja stvar isto kao i kolektivno zaboravljanje na grupni seks razlika je sto iz ratnog zaboravljanja izlaze mrtvi, a iz grupnjaka mozda i koje zivo bice.
    Pa tko moze neka zaboravi.

  6. Rusi imaju problem sa istim teroristima kao i Srbi.
    Siptarska postojbina je Kavkaska Albanija.
    To je zemlja koja je postojala na istocnim padinama Kavkaza pa do
    Kaspijskog mora.Granicila se sa Jermenijom na zapadu, Kazarijom na
    severu i Persijom na jugu.Danas je to Azerbedjan.
    U jedanaestom veku Arapi su osvojili Siciliju i Kalabriju od Rimljana,a stanovnistvo je pobeglo na sever. Arapi odluce da nasele ova podrucja sa Albancima sa Kavkaskih planina.U jednom od tih seoba 1043, Srbi ih napadnu kod Dojranskog jezera i ubiju im vodju. Posto nisu mogli da nastave a ni da se vrate, Srpski car
    Vojislav im dozvili da cuvaju stoku od Srpske vlastele u planinama danasnje Albanije.Njihova bivsa zemlja je bila unistena.Posle propasti Otomanskog carstva Albanija je proznata.
    Danasnje stanovnistvo Dagestana,Cecnije,Sicilije,Kalabrije,Kosova
    i Albanije vodi porklo sa Kavkaskih vrleti.

  7. Samo pogledajte skoriju istoriju Albanskog naroda pa ce te videti da od kad postoje su bili nasilnici i krvopije. Iz Sicilide i Kalabrije su otisli u Ameriku i bavili se razbojnistvom od kad su stigli pa do danas, Mafija “Koza nostra” se predstavlja kao Italijani. Teroristi Dagestana i Cecnije su Kavkaski Siptari.
    Rusi ce sa njima imati jos mnogo problema jer im je u krvi razbojnistvo i terorizam. Od kad su stigli na Balkan nikada se nisu ponasali kao civilizovan narod vec kao primitivni gorstaci. Umesto da vecno budu zahvalni Srbima sto su im dali mesto za zivot oni su uvek bili na strani Srpskih neprijatelja.
    Nikda se nesme zaboraviti da su Siptari sekli Srbe na komade i
    prodavali delove. Ova bagra se predstavlja kao Iliri i Dardanci
    a stigli na Balkan 1043 godine.Ilirija i Dardanija su stare Srpske drzave,ali posto mi imamo istoriju samo od osmog-devetig
    veka,jer pre toga mi nismo postojali,dosli smo od nekud iza nekih
    brda. Zar nijednom istoricaru nije palo na pamet da pogleda dili mozda ovde zivimo od pre Krista?”Bice bolje kad se Seselj vrati”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *