Napokon konsenzus svih srpskih snaga: Zajednički miting na Ušću!

Piše Pavle Ćosić

Beograd, 4. avgust 2010, izvor Be92 – Povodom vrlo nepovoljne situacije u vezi sa Kosovom, sve političke stranke održale su zajednički sastanak i odlučile da pažnju svetske javnosti skrenu na nesvakidašnji način – grupnim striptizom na Ušću

Kako saznajemo, osim što će svi lideri i potpredsednici svih parlamentarnih stranaka učestvovati na ovom skupu, najavljeno je i prisustvo javnih ličnosti kao što su Rambo Amadeus, Seka Aleksić, Ivana Spasić, Srđan Dragojević i Sonja Biserko.
Svi oni, uključujući Borisa Tadića, Mlađana Dinkića, Mirka Cvetkovića, Božidara Đelića, Vuka Draškovića, Tomislava Nikolića, Jovana Krkobabića, Aleksandra Vučića,  Čedomira Jovanovića i ostale stranačke lidere, na mitingu zakazanim za ponedeljak, 16. avgusta od 17 časova, skinuće se goli. Kako je najavljeno iz novooformljenog Štaba za srpsko jedinstvo, neće to biti obično svlačenje nego pravi striptiz koji će svi oni uvežbavati uz pomoć najpoznatijih svetskih stručnjaka za ovaj vid umetnosti. Osim što će se skidati goli, svi učesnici skupa tog dana štrajkovaće i glađu.
„Ovo će nesumnjivo otvoriti novu stranicu u načinu borbe za prava jedne suverene zemlje“, izjavio je Srđan Šaper, inicijator ove akcije. Kao posebno iznenađenje, organizator nam je preneo da će striptiz izvesti i predsednik Hrvatske Ivo Josipović i još nekoliko znamenitih političara iz regiona čije će gostovanje ostati tajna do poslednjeg momenta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *