Pronađena grupa srpskih nacionalista na Karaburmi

Piše Pavle Ćosić

Beograd, 3. jul 2010. Izvor Be92 – Posle opsežne akcije policije, a na dojavu komšija, policija otkrila organizovanu grupu navijača koji su na sve tri utakmice na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi navijali za Srbiju

Ova grupa okorelih nacionalista tajno je navijala za Srbiju u jednoj privatnoj kući na Karaburmi. Policiji je trebalo nekoliko dana da na osnovu anonimne prijave uđe u trag ovoj kriminalnoj grupi, ali je posle detaljno sprovedene akcije utvrdila da je kuća u vlasništvu 48 godina starog M.V. bila pravo stecište navijanja za reprezentaciju Srbije tokom Prvenstva. Veruje se da ovoj grupi pripada dvanaestoro ljudi među kojima ima i žena i dece. U stanu su pronađena čak dva velika plazma televizora, tri dresa reprezentacije Srbije, 320 m2 izolacionog materijala, crne zavese za prozore, dve gajbe piva, četiri pakovanja prskalica, pa čak i jedna vuvuzela.
Ministar policije Ivica Dačić nije želeo da saopštava detalje u cilju nastavka istrage, a petoro osumnjičenih je već ispitano. Zasad je jedino izvesno da je na sve tri utakmice ova klerofašistička grupacija navijala za Srbiju, pa čak i u utakmici protiv Australije.

3 коментара

  1. Интересантно 🙂

  2. Какви зликовци и назадни елементи!Све их треба дати на преваспитавање код НВО сестринства, па да им никада такав варваризам више не падне напамет!

  3. Србољуб Крајишник

    Dabome, i takvi ce nacisti divljati dok god ova drzava svih svojih ravnopravnih gradjanki i gradjana ne promeni ime u jedino ispravno: “Gradjanija”, kako je to napisano na jednom grafitu lifta Filozofskog fakulteta jos sredinom devedesetih godina!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *