Nataša Kandić osudila teroristički napad u Kosovskoj Mitrovici

Piše Pavle Ćosić

Beograd, 1. jul 2010. Izvor Be92 – Povodom napada na demonstrante u severnom delu Kosovske Mitrovice, Fond za humanitarno pravo izdao saopštenje u kojem osuđuje ovaj napad

Na sajtu Fonda za humanitarno pravo osvanulo je iznenađujuće saopštenje u kojem se osuđuje nasilje. U ovom proglasu koji je potpisala Nataša Kandić izričito se kaže da se radi o smišljenom terorističkom aktu u kojem je poginuo jedan nedužni civil i još jedanaestoro ih je povređeno. Fond apeluje na kosovske institucije i na Pitera Fejta da obavljaju svoju dužnost i spreče dalje prolivanje krvi. „Nedvosmisleno je“, kaže se u saopštenju „da najveću odgovornost za ovaj teroristički napad snose kosovske bezbednosne organizacije koje nisu preduzele ništa da do krvoprolića ne dođe“.
U telefonskoj izjavi za naš medij, Nataša Kandić je potvrdila da je svesna da su napadači Albanci, a žrtve Srbi i da se ne radi ni o kakvoj grešci.

4 коментара

  1. sta dozivesmo,da nas Kandic Natasa zali i brani

  2. Хаха! Браво! Могу рећи да сам се фино смејао читајући ових пар пасуса.
    Мада је помало и тужно.

  3. Да ли је Наташа добро? Немам никакву дилему да ће Наташа, кад се мало одмори и испава, поново бити она стара и да се само мало збунила.

  4. Ovo je cudo nevidjeno.Jos ne mogu verovati da Natasa Kandic osudjuje
    teroristicki akt protiv Srba.Mozda je videla da se kolo srece okrece,
    pa je bolje da pocne nesto da radi i za svoj narod.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *