Brana Crnčević, književnik

Postoje novine koje prelistavam i novine koje čitam. U novinama koje čitam tražim ono što nisam našao u novinama koje prelistavam.

„Pečat“ je nedeljnik koji čitam.

Prvi broj „Pečata“ rođen je pre sto nedelja. „Pečat“ je već sto puta dokazao da su razlozi za njegovo pečatanje svakim danom sve ozbiljniji. To nervira činovnike CK demokrature. Našli bi oni kupce koji bi preuzeli „Pečat“ ne bi li ga ukinuli. Ali, vaj, „Pečat“ ne može kupiti niko izuzev njegovih čitalaca. Demokratorski vrači bacaju čini na svaki broj „Pečata“. Članovi tajnog CK demokrature proglašavaju sve koji pišu za „Pečat“ opakim komunistima, nacionalistima i konzervativcima, a slutim dan kad će i čitaoci „Pečata“ biti proglašeni čitalačkom mafijom kojoj bi trebalo suditi.

Kao provereni nacionalista i član vaše čitalačke mafije čestitam vam jubilarni broj „Pečata“.

4 коментара

  1. Prvi put otvaram vaš sajt pečata, mogu vam reći da ste mi se dopali, pogotovo što sam primetio ko sve piše za vas. Nemojte mi zameriti na slobodumnosti, jer se kod nas svako slobodoumlje na svake načine sankcijoniše, a što mi mnogo smeta od ove naše takozvane demokratije koja se pretvorila u apsolutizam. Ne znam koliko sam u pravu, imam utisak da su se ovde u vašem nedeljniku upravo okupili slobodoumnici. Koji imaju šta da kažu, zato mi se dopadate, stoga vam želim dugo trajanje u ovim teškim vremenima kad su teški opstanci.

  2. SLAVA ti i hvala G.dine Crncevicu,Imala sam srecu da g.dinu Pavlu pogledam u oci.One govore sve.To je nas zivi svetac.Ja nikad necu da budem katolik.U meni tece ortodoksna hriscanska krv.Neznam kad si napisao ovo pismo, ali hvala ti.I ti si sad u vecnim lovistima.I cuj moj odgovor.Jedino u sta verujem po smrti G,dina Pavla je Biblija.I za sve one koji se deklarisu po veri, nevredi BOG je jedan.Hvalati i nek ti je vecna slava.

    PECATU, hvala prevazisliste NIN od sad vas redovno citam.

    Pozdav PECATU

  3. Za ovakvo pismo malo je i 10 puta.

  4. Sada je kasno nazalost da se obratim nasem Velikanu Brani Crncevicu. No nije kasno da izrazim duboku zahvalnost Bogu sto smo medju nama imali takvog coveka. Hvala mu za svaku iskazanu rec za nas narod i Nase KOSOVO. Gospode Boze sta bi sada Brana kazao za nase Kosovo, a jos vise za nas narod koji se tamo pati ostavljen bez igde ikoga. Nasa sadasnja vlast Boga ne ljubi, pa tako ni istinu ni pravdu. Pogledajte kako samo krcmi ovu nasu Domovinu. To nijedan okupator nije radio na ovaj nacin. A za namet sto su nametnuli ovom narodu da i ne govorim. Osmislili su koje kakve agencije koje ce se finansirati iz budjeta i zaposlili sve svoje stranacke pripadnike. Pa Turci su uzimali DESETAK a ova nasa vlast za PDV uzima 18%. Sad razmislite sta je vece. A vojsku nemogu da finansiraju jer im netreba, i onako sve su predalu u ruke nasem osvedocenom neprijatelju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *