Акција!

ЉУБОМИР КЉАКИЋ: КРИЗА – КОРИСНИ ИДИОТИ И КОЛАПС СРБИЈЕ

748.00 рсд

Чињеница што данашња Србија нема своју стратегију, али се зато у њој доследно спроводи стратегија за Србију, у овом раду осветљава се као системска последица базичног концепта унутар кога су развијене и од кога не одступају све (унутрашње и спољашње) стратегије које су на снази у данашњој Србији. Тај базични концепт јесте Велика Корпоративна Стратегија (империјална “визија” о 21. столећу као још једном “америчком веку” и САД које “делују као светска влада”) и светска корпоративна револуција.

Са својом политиком глобалне “контролисане дезинтеграције”, ова светска револуција покренута је 1979 – 1981. Главни њен циљ био је и остао да оствари Велику Корпоративну Стратегију, суспендује нововековну републику са њеним конститутивним начелом сувереног и слободног грађанина и демократским установама које на том начелу почивају, и да успостави светски корпоративни поредак, односно империјални поредак новог феудализма. Резултати постигнути током четрдесетогодишње историје идеолошког, теоријског и практичног успостављања тог поретка упозоравају да се са остварењем Велике Корпоративне Стратегије далеко стигло. Носилац империјалног суверенитета у корпоративном поретку јесте светски савез корпоративне моћи у коме америчка либерална олигархија (Билдерберг, Савет за иностране односе и Пројекат осамдесете, Трилатерална комисија, друго) има одлучујућу улогу.

Категорија:

Опис

  • О производу
  • Спецификација
 

Из садржаја:

Историјска демисија светског система и српска криза. Милитаризација светских послова и светски корпоративни поредак.

***

Статус Косова и Метохије и будућност Србије.

***

Управљање перцепцијом и стварна улога пропагандног слогана “ЕУ нема алтернативе, никада нећемо признати независност Косова”. Планетарнa дистопијa. Србија је земља под режимом “меке окупације”. Лутке, луткари, манипулатори и контролори које нико не контролише. Буриданов магарац у луткарском позоришту планетарне дистопије. “Визија Обамине администрације за Југоисточну Европу”. “Меки државни удар”, јануара – марта 2008. у Србији.

***

 “Нови либерални империјализам” и Срби. Нови феудализам. Рат четврте генерације. Европска унија као “мека” империја и Роберт Френсис Купер, њен стратег и администратор. Неки други империјални администратори.

***

Србија нема своју стратегију, постоји само стратегија за Србију. САД “као светска влада”. Велика Корпоративна Стратегија, Светска Корпоративна Револуција и политика “контролисане дезинтеграције”. Светски корпоративни поредак и његови корисни идиоти. Режим корисних идиота у Србији. Слом Велике Корпоративне Стратегије. Матрица за контролисану, зависну и надзирану Србију постављена на Берлинском конгресу 1879. и оснажена Тајном конвенцијом из 1881, данас је поново на сцени историје.

Издавач Наш печат доо и Фонд Слободан Јовановић
Писмо Ћирилица
Повез Брош
Година 2011
Формат 14 x 20.5 цм
Страна 499

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „ЉУБОМИР КЉАКИЋ: КРИЗА – КОРИСНИ ИДИОТИ И КОЛАПС СРБИЈЕ“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *