Услови коришћења

Добродошли на www.pecat.co.rs Молимо прочитајте правила и услове коришћења у наставку. Приступом или употребом наше интернет странице, потврдјујете да сте прочитали, разумели и да се слажете са свим условима и правилима употребе овог сајта.
НАШ ПЕЧАТ А.Д., као аутор/власник/менаџер сајта www.pecat.co.rs , у даљем тексту Печат, задржава право измене и допуне садржаја овог сајта, што укључује и Изјаву о приватности и Правила и Услове коришћења, у било ком тренутку, без претходне најаве. Стога вас молимо да редовно посећујете ову страницу, како би били у току са измена Правила и Услова коришћења које сте прихватили.

АУТОРСКА ПРАВА

НАШ ПЕЧАТ А.Д. је аутор Сајта и поседује сва загарантована права у том својству, у складу са домаћим и међународним законима. Уколико није другачије назначено, сви материјали, укључујући илустрације, слике, дизајн, иконице, фотографије, аудио/видео клипове итд. су власништво Печата.

Садржај Сајта (текстови, слике, видео/аудио клипови, симболи) су у власништву Печата. Ако преузимате садржај са овог Сајта, укључујући и документа и слике које тај садржај садржи или их је генерисао, као и пратеће податке (у даљем тексту Садржај), сматрајте да је лиценциран од стране Печата (у даљем тексту Аутор). Аутор има пуно право на Садржај и сва права интелектуалног власништва која из тога произлазе. Не смете продавати, дистрибуирати, репродуковати или даље проследјивати Садржај.

Печат је регистровани магазин у власништву НАШ ПЕЧАТ А.Д. Интернет домен www.pecat.co.rs је такодје у власништву НАШ ПЕЧАТ А.Д.Београд. Употреба Садржаја или домена, отворено или скривено (као што су, али не искључиво, мета тагови и друге технике индексирања, претраживања wеба), без претходне писмене сагласности Печата је забрањено и кажњиво законом.

УСЛУГА И НАЧИН ПРУЖАЊА УСЛУГЕ

Услуга која се нуди јесте садржај интернет издања политичког недељника Печат на wеб адреси www.pecat.co.rs . Приступ садржају, тј. свим прилозима Печата могућ је само за регистроване кориснике – претплатнике, који су ту услугу платили по утврђеном ценовнику. Претплата се остварује приступом страници Претплата, прихватањем Услова коришћења и Правила приватности и одабиром начина плаћања (електронски, платном картицом или поштанском уплатницом). По пријему уплате, односно по добијању извештаја о резервисању средстава на терет платне картице корисника, у року од 24 сата корисник ће добити емаил са Корисничким именом и лозинком, као и инструкцијама за приступ закључаном делу сајта.

ЛИНКОВИ КА ДРУГИМ САЈТОВИМА

Аутор не преузима одговорност за садржај сајтова ван своје мреже. Када приступите сајту који не припада Печат мрежи, имајте у виду да је то независан сајт и да Аутор нема контролу над његовим саџајем. Линк ка сајту ван мреже сајтова Аутора не подразумева да Аутор прихвата одговорност за садржај тог сајта. Одговорност за тачност информација у потпуности припада аутору.

РЕКЛАМАЦИЈЕ

У случају било каквих проблема можете нас контактирати путем броја телефона 011 / 65-55-423 или путем е маила pecat.pretplata@gmail.com
У случају плаћања платном картицом, повраћај средстава се врши искључиво преко ВИСА, ЕЦ/МЦ и Маестро метода плаћања, што значи да ће банка на захтев продавца обавити повраћај на рачун корисника картице.
Рок за рекламације износи 5 дана од датума куповине. Ваше рекламације биће обрађене и о исходу истих бићете обавештени у року од 5 радних дана од дана примања рекламације.
Контакт:
НАШ ПЕЧАТ А.Д. Београд
Дипломатска колонија 4
11000 Београд

Телефон: 011 / 65-55-423

Телефон: 011 / 65-55-424

pecat.pretplata@gmail.com

ИНФОРМАЦИЈЕ ЗА ПОСЕТИОЦЕ САЈТА

Као корисник потврђујете да разумете и прихватате следеће одговорности:
да ће те доставити истините, тачне и потпуне информације о себи, у складу са захтевима формулара за регистрацију;
да ће те благовремено вршити измене података како би били истинити, тачни и комплетни.

Попуњавањем формулара за регистрацију из ког ће Аутор преузети ваше податке у сврху књиговодствене евиденције, подразумева се да пристајете на следеће:

1. да ће ове податке прикупити, ускладиштити и обрадити НАШ ПЕЧАТ А.Д.;
2. да ће се подаци користити неограничен период времена и за накнадне контакте;
3. да примате од Печата различите материјале и информације, путем емаил обавештења са сервисним информацијма. Свака емаил порука са оваквим садржајем, садржи и упутство за одјаву.

ГАРАНЦИЈА

Аутор не гарантује да сајт, сервери на коме се хостује или емаил поруке од www.pecat.co.rs не садрже рачунарске вирусе или други потенцијално шкодљив софтвер. Посетилац користи пецат.цо.рс на сопствени ризик, а НАШ ПЕЧАТ А.Д. не преузима одговорност за евентуалну штету, директну или индиректну, насталу коришћењем/посећивањем Сајта или информација садржаних на њему. Информације на сајту одсликавају стварност у тренутку регистрације или освежавања појединих страница.
Аутор не сноси одговорност за квалитет услуга понуђених на Сајту.

СИГУРНОСТ

Приликом коришћења Сајта, корисник је сам одговоран за заштиту података који омогућавају приступ налогу, попут корисничког имена и лозинке, а такође сноси одговорност за поступке на сајту док је у свом налогу. Уколико сматрате да је поверљивост ваших података за приступ налогу угрожена из било којих разлога, одмах обавестите Печат о томе, како бисмо блокирали приступ вашем налогу и генерисали нове приступне податке.
Неовлашћене трансакције на овом Сајту и покушај истих, које укључују, али се не ограничавају на: злоупотребе, преваре из користи, неовлашћени приступа, измену и копирање података у сврху њихове комерцијализације, блокирање приступа, итд., биће кажњене у складу са законом.

ИЗЈАВА О КОНВЕРЗИЈИ

Сва плаћања бити ће извршена у српској валути динара (РСД). Износ Ваше платне картице ће рачун бити задужен за одговарајући износ у Еурима према српском динару према важећем курсу Народне банке Србије. Приликом одобревања средстава на Вашој платној картици, исти износ је конвертован у Вашу локалну валуту према курсу Удружења платних картица. Као резултат ове конверзије постоји могућност мање разлике у односу на цену наведену на нашој wеб страници.

КОМУНИКАЦИЈА

Корисници сајта могу уредништву достављати питања, коментаре, белешке, предлоге и идеје у вези са садржајем Сајта, све док нису незаконите, опсцене, клеветничке, претеће и не угрожавају приватност и ауторска права Печата или треће стране, ако не садрже вирусе, нису део политичке/предизборне кампање, ланчана писма, масовна пошта или неки други вид спам-а. Не смете користити лажну емаил адресу или представљати другу особу или ентитет. Печат задржава право, али не и обвезу, да уклони или измени такве информације.

ПРИВАТНОСТ / ПОВЕРЉИВОСТ

Молимо да прочитате нашу изјаву о поверљивости која се односи на ваше посете/приступ сајту.

ПРАВНА ПИТАЊА

Услови коришћења подлежу прописима Републике Србије. У случају спора, стране у спору ће прво покушати да реше спор мирним путем, у року од 30 дана од регистровања спора у НАШ ПЕЧАТ А.Д. У случају да спор не буде решен у назначеном року, за његово решавање биће надлежан суд у Београду.

ИЗЈАВА О КОНВЕРЗИЈИ У ДИНАРЕ

Сва плаћања бити ће извршена у српској валути динара (РСД). Износ Ваше платне картице ће рачун бити задужен за одговарајући износ у Еурима према српском динару према важећем курсу Народне банке Србије. Приликом одобревања средстава на Вашој платној картици, исти износ је конвертован у Вашу локалну валуту према курсу Удружења платних картица. Као резултат ове конверзије постоји могућност мање разлике у односу на цену наведену на нашој wеб страници.