Нови програм “NIS Energy” за дипломце и мастер студенте

Реч је о једногодишњем, плаћеном програму НИС-а намењеном мотивисаним младим кандидатима који својим идејама могу да пруже нову енергију компанији, а уједно добију шансу  да уче и развијају се у једном од највећих енергетских система у региону

 Компанија НИС покреће нови програм за младе под називом „NIS Energy“ намењен дипломцима и мастер студентима, а сви заинтересовани могу се пријавити до 30. новембра слањем своје биографије путем линка https://posao.nis.rs/prijava/nis-energy.

“NIS Energy” је једногодишњи, плаћени програм компаније НИС који је намењен мотивисаним младим кандидатима који својим идејама могу да пруже нову енергију компанији, а уједно добију шансу  да уче и развијају се у једној од највећих енергетских компанија у региону. Кандидат је потребно да има мање од годину дана радног искуства, одлично познавање MS Office пакета, као и знање енглеског језика.

За програм могу конкурисати мастер студенти и они који су дипломирали на Машинском факултету, Факултету техничких наука, Економском факултету, Факултету организационих наука, Рударско-геолошком факултету, Електротехничком факултету, Техничком факултету, Технолошком факултету, Технолошко-металуршком факултету, Природно-математичком факултету и Правном факултету.

Почетак програма планиран је за фебруар 2021. године, а НИС-ови ментори ће пратити полазнике током целокупног трајања програма. Поред практичног рада у компанији, програм укључује и разноврсне тренинге, стручна предавања и обуке, као и рад на индивидуалном пројекту. Полазници закључују Уговор о раду на одређено време у трајању од годину дана, након чега добијају могућност да се по завршетку програма запосле у компанији.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *