Полиса која мења све – пакет „Чувар куће“

Шта бисмо све урадили да заштитимо свој дом?

На питање „Шта бисмо све урадили да заштитимо свој дом?“, свако од нас би највероватније дао другачије одговоре. Неизвесност и непредвидивост одувек су одлике људског живота. Изгледа да је данас, више него икад, свет пун несигурности и нестабилности. Забринути смо за будућност и здравље, своје и наших најмилијих. Покушавамо да останемо позитивни и чинимо оно што је најпаметније у датим околностима. Настојимо да остваримо сопствени мир, сигурност и заштиту за своје најближе, као и за дом у који се враћамо након напорног дана. И то је богатство које треба чувати по сваку цену.
Једна полиса мења све и пружа заштиту за све што је наше и што нам је значајно – „Чувар куће“. Пакет „Чувар куће“ наше бриге мења у безбрижност, наше страхове у сигурност, наш неспокој у радости… Полиса „Чувар куће“ „Дунав осигурања“ штити ваш дом од штете која може настати услед пожара, елементарне непогоде попут удара грома, олује, града, земљотреса, поплаве и бујице; потом од експлозије, излива воде из инсталација, провалне крађе и разбојништва, лома стакала и инсталација, пада летелице, удара сопственог моторног возила у осигурани грађевински објекат и других бројних ризика изненађења… Најважније је да „Чувар куће“ чува и чланове домаћинства од незгоде и одговорности.
Посебна погодност коју пружа полиса „Чувар куће“ у случају штете од пожара огледа се у покрићу трошкова привременог смештаја и превоза неоштећених покретности у износу до 500 евра. Пакет покрива и трошкове превентивне замене браве у случају нестанка кључева у износу до 100 евра, а ту је и гратис осигурање за помоћне просторије и ствари у њима, али и осигурање новорођеног члана домаћинства…

Осећање сигурности нема цену

У економски нестабилном времену доношење одлука умногоме зависи од финансијског момента и неретко, свима нама, задаје главобоље. Међутим, да ли заиста можемо одредити цену за сигурност свог дома и укућана? Компанија „Дунав осигурање“ настоји да афирмише значај и бројне погодности које доноси осигурање имовине. То потврђује и ценовни аспект полисе „Чувар куће“, која је доступна свима.
Да ли је велико месечно издвајање од око 300 или 550 динара за осигурање стана површине 50 м2, у зависности од бројних ризика који се могу догодити? Шта сваког месеца можемо да купимо за тај новац? Мало тога, тек неку ситницу. У ствари, много – јер осећање сигурности нема цену. Ништа нас не може спасти од непријатних или тешких ситуација, али може нам помоћи да их пребродимо, ма кад се догодиле.
Висина премије зависи од вредности ваше имовине и површине стамбеног објекта, уз могуће попусте и додатне погодности, а начин плаћања бирате сами, у складу са својим могућностима – може бити месечно, квартално, полугодишње или годишње.
Уколико у склопу основног пакета „Чувар куће“ осигурате поменути стан површине 50 м2 :
– сума осигурања за стамбени објекат по тој полиси износиће 3.000.000 динара;
– сума осигурања за ствари у домаћинству 600.000 динара, а висина премије око 300 динара месечно.
Уз све ове погодности, „Дунав осигурање“ заинтересованима нуди могућност да уговоре краткорочно и дугорочно осигурање.
Информишите се и заштите свој домаћинство, као и све оне што га домом чине.
Детаљније информација сви заинтересовани могу добити бесплатним позивањем Контакт центра на број 0800 386 286, или на интернет адреси www.dunav.com.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *