Милош Ковић – Погубан правац

Млади људи су на протестима певали „Не дамо светиње“ и косовске песме, али је српска полиција на то одговорила пендрецима и сузавцем. Она их је пребијала, а медији су их блатили као стране шпијуне. То се не заборавља

Разговарала НАТАША ЈОВАНОВИЋ  Фотографије МИЛАН ТИМОТИЋ

Kључни проблем и извор свих наших невоља је став званичног Београда који, по свему судећи, и даље прати погубну и нетачну мисао Добрице Ћосића о Косову и Метохији као „канцеру“ Србије. Председник Републике Александар Вучић води политику „разграничења“, која подразумева поправку „границе“ између Србије и „Косова“ и независност за овај самопроглашени НАТО ентитет. То је, по мом мишљењу, противуставно деловање, распарчавање наше државе и гурање целог региона у нове сукобе – каже у разговору за „Печат“ историчар Милош Ковић.

Цео текст је доступан претплатницима или у штампаном издању

3 коментара

 1. Avatar
  Goranko Ilić

  Ko je doveo “hrišćane” i “Srbe” iz Kirgistana i Tunisa da brane Kosovo? Koja organizacija je organizovala ove ljude? Kakve su njihove veze sa braniocima Kosova iz Kirgistana i Tunisa?

  5
  2
 2. Avatar
  Predrag Klisaric

  Bravo gospodine i profesore Kovicu ja sam na vasoj strani Srpske borbe. Nazalost daleko sam u tudjini i mozda jasnije vidim Srpske probleme nego oni koji zive u domovini.
  Predrag Klisaric
  Patriota

 3. Avatar
  Vaso Petković

  Moj profesore Koviću,zar Vama kao istoričaru nije poznata spoznaja genijalnog Jovana Dučića da se najpogubnija antisrpska politika vodi upravo u Beogradu ??!!!!.Vrijeme je apsolutno potvrdilo sve ono što je Dučić znao i pisao !!!!Problem je što niko ne koristi ta gorka saznanja jednog genijalca koji je sve znao i čak predvidio kakve nesreće tek čekaju Srbe u cjelini.
  Policija koja je brutalno tukla i prebijala mirne demostrante nije sigurno SRPSKA !!!!!
  Sjetimo se samo demostracija protiv KONKORDATA,tada su žandari ministra unutrašnjih dela KOROŠECA brutalno prebili i rasturili litije usred Beograda(vidieti obraćanje Vl. NIKOLAJA tadašnjem ministru).
  Šta je radila i kakvu silu provodila milicija Staneta Dolanca to dobro pamtimo.Sjetimo se samo prabijanja nesretnika sa KiM u Pionirskom parku kada su došli da pravdu i zaštitu traže od vlasti u Beogradu,gore su prošli nego na KiM.
  Ima more takvih primjera ne mogu se ni nabrojati(slučaj Martinović i drugi) i nikom ništa !!!!!
  Kakva se samo zla prave srbskom narodu a vlast ĆUTI,ne javlja se kao da ne postoji(to je tačno),radi dobrosusjedskih odnosa !!
  Policijom komanduje neko drugi,to sigurno nije srbska policija !!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *