Истиче рок за пријаву на НИС-ов конкурс “Заједници заједно“

Конкурс који је компанија НИС расписала у оквиру програма „Заједници заједно“ за пријаву овогодишњих пројеката у локалним самоуправама, истиче 10.07. у 16 часова, а резултати конкурса биће објављени до 21. септембра 2020. године.

Средства у износу од 114,5 милиона динара НИС је наменио за финансирање пројеката који су усмерени на унапређење безбедносно-информационих система и дигитализацију наставног процеса у образовним установама у 12 партнерских градова и општина који су обухваћени програмом „Заједници заједно 2020“: Београд, Нови Сад, Пожаревац, Ниш, Чачак, Зрењанин, Панчево, Кикинда, Кањижа, Нови Бечеј, Србобран и Житиште.

Ове године програм „Заједници заједно“ компанија НИС реализује уз подршку Министарства унутрашњих послова и Министарства просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије. До сада је кроз овај програм друштвене одговорности НИС уложио  више од милијарду динара у реализацију преко 950 пројеката који су допринели унапређењу квалитета живота грађана широм Србије.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *