Drive Café на Ади – нови концепт за нова летња уживања

Београђани и гости престонице који ће овога лета уживати у чарима Аде Циганлије, имаће прилику да квалитетан предах направе у новоотвореним Drive Café објектима на београдском «мору». Отварањем ових објеката, додатно је обогаћена мрежа Drive Café кафеа који су у сваком тренутку на располагању потрошачима у оквиру највеће домаће малопродајне мреже нафтних деривата, на више од 300 NIS Petrol и GAZPROM бензинских станица у Србији.

 

Drive Café објекти на Ади смештени су на две локације: са Савске стране на почетку купалишта, али и са Макишке стране Аде Циганлије код градског паркинга. Поред великог избора освежавајућих напитака, у понуди је и врхунска Drive Cafe кафа која води порекло из једне од најстаријих италијанских пржионица и предстаља савршену комбинацију слатких нота арабике и интензивне ароме робусте. На новоотвореним објектима на Ади, посетиоци уз „Са нама на путу“ картицу лојалности могу да уживају у шољици врхунског италијанског еспреса по промотивној цени, а поред кафе и освежавајућих напитака на новоотвореним објектима очекује их и пажљиво одабрана гастрономска понуда.

Врата Drive Café објеката на Ади биће отворена за посетиоце нашег познатог купалишта и шеталишта до краја септембра, а поред врхунске услуге, очекују их и многобројна изненађења и погодности. Између осталог, уколико приликом куповине било ког  производа купац изврши плаћање Мастер или Маестро картицом, на поклон добија негазиравну воду „Јазак“ од 0,5 литара, a специјалне акције очекују потрошаче и у наредном периоду.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *