Гориво које штити од смрзавања

Уколико возите аутомобил са дизел-мотором, одавно вам је постало јасно да су они много осетљивији на ниске температуре него што је то случај с бензинцима. Управо зато дизелаши захтевају и посебну „негу“ како би оптимално функционисали у зимским временским условима.
На првом месту неопходно је користити адекватно гориво, које ће обезбедити максималне перформансе мотора. Управо такво је G-Drive Diesel гориво са побољшаним нискотемпературним карактеристикама, које можете пронаћи на NIS Petrol и GAZPROM бензинским станицама. Овај премијум дериват обогаћен је комплексом адитива којим се постижу боља стартност, већа снага и стабилнији рад мотора.
Осим коришћења доброг горива, неопходно је обратити пажњу и на стање акумулатора, филтере за ваздух, уље и гориво, али и на употребу одговарајућег антифриза, а све у циљу стварања оптималне радне температуре и заштите мотора од мржњења. Такође, још једна препорука за заштиту аутомобила на ниским температурама је и употреба одговарајуће течности за стакла која је прилагођена зимским условима са ниском тачком мржњења.
Уз G-Drive Diesel будите сигурни да вас ваш четвороточкаш неће изневерити ни на највећем минусу.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *