Почетна / ДРУШТВО ДАНАС / Уручене награде другог кола наградне игре „Са нама на путу до новог аутомобила“ компаније НИС

Уручене награде другог кола наградне игре „Са нама на путу до новог аутомобила“ компаније НИС

Добитницима другог извлачења наградне игре НИС-а „Са нама на путу до новог аутомобила“ данас су уручени наградни ваучери на GAZPROM бензинској станици «Нови Београд».

Аутомобил марке FIAT 500 освојио је Владимир Зорић из Инђије, а срећном добитнику награду је у име компаније НИС уручио Павел Кандалинцев, директор Дирекције за малопродају. Поред главне награде, у оквиру другог кола НИС-ове наградне игре извучено је и 500 срећних  добитника који су освојили бонус поене на својој „Са нама на путу картици лојалности“ у вредности од 50 литара горива.

Велика наградна игра НИС-а «Са нама на путу до новог аутомобила» организована је од 1. до 30. новембра, а у оквиру два извлачења, 15. и 30. новембра, додељена су два аутомобила марке FIAT 500, док је 1000 верних потрошача НИС-а освојило пун резервоар горива. Списак свих добитника наградне игре НИС-а доступaн је на сајтовима www.sanamanaputu.rs,  www.nispetrol.rs  и www.gazprompetrol.rs.

Додатна информација:  

У жељи да обрадује што већи број својих потрошача и на тај начин им  захвали на указаном поверењу и подршци, НИС је за своје верне потрошаче припремио вредне награде и у наредном периоду. У оквиру нове наградне игре „Са нама на путу до још 2 аутомобила“, до 30.  децембра НИС ће доделити још два аутомобила FIAT 500, и обезбедити пун резервоар горива за још 1000 срећних добитника.  Више информација о новој наградној игри „Са нама на путу до још 2 аутомобила“, доступно је на сајту www.sanamаnaputu.rs или бесплатним позивом на телефон кол центра НИС-а, 08 0000 8888.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *