РЕКАО КОМЕСАР

Јохан Бот, генерал Бундесвера у пензији, рече и оста жив: Прижељкујем авијацију која би поново добила политички задатак, слично као 1999. Како би звучало да неко прижељкује да Црвена армија добије политички задатак сличан оном из 1945. године

Срби! Нисмо криви! НАТО је злочинац! Браћо и сестре, ми Срби смо жртве! Ко вам другачије каже – лаже! Хиљаде грађана Србије, наших пријатеља, деце, рођака умире од рака изазваног НАТО бомбама. Нико не одговара.

КОМЕСАРИ – НАША СУДБИНА Тешко ће се Срби и Србија ослободити комесара. Изгледа да су комесари наша судбина. Било из Коминтерне или из бриселске каморе Србима добро нису донели. Није се учило у школама, али није заборављено колико су комесари зла нанели Србији и Србима од 1944. године.
Колико је људи у Србији убијено због наредби разних комесара тешко је пребројати. Милослав Самарџић годинама истражује и објављује архивске податке о Злочинама комуниста над Србима. Резултати истраживања су застрашујући.
У листу „Политика“ од 27. новембра 1944. године објављен је списак именом и презименом 105 виђенијих Срба стрељаних по пресуди Војног суда Првог корпуса Народноослободилачке војске Југославије.
Комесари из евроунијатске каморе са седиштем у Бриселу засад само издају наредбе и прете. Кад ће почети са стрељањем или вешањем? Не знамо. Срби су тренутно послушни. До кад? Такође не знамо.
Не ваља кад се прихвати очита лаж, без обзира што је комесар из Брисела издао наредбу да се у лаж мора веровати. Ко очиту лаж прихвати, онда ће, верују с правом творци лажи, прихватити и све друго што се уз лаж сервира. Будући шеф евроунијатских комесара и бивши министар одбране Немачке Урсула фон дер Лајен, изјави како ће, лимбурга месеца кад се мајмуни шишају, бити разматране молбе земаља Западног Балкана за пријем међу евроунијате, те Србија ваља да буде стрпљива. Зашто би Србија била стрпљива?
Државе које се налазе на западном делу Балканског полуострва, Словенија и НДХ, евроунијатске су чланице од 2007. године. Земље које се налазе на источном и североисточном делу Балканског полуострва, Бугарска и Румунија, такође су чланице поменуте заједнице, као и Грчка која се налази на јужном делу Балканског полуострва. Коме су свраке попиле мозак, те упорно сврстава Србију у „Западни Балкан“ кад ниједне друге самосталне и неутралне државе поред ње нема? Како је могуће да неко ко је био министар одбране не зна стране света или уобичајено Drang nach Osten, привремено не помињати.

РЕЧЕ И ОСТА ЖИВ Јохан Бот или тако нешто, генерал Бундесвера и НАТО-а у пензији, приближно у исто време кад се огласила и шеф комесара Урсула, рече и оста жив: Прижељкујем авијацију која би поново добила политички задатак, слично као 1999. Лепо, генерале, а можеш ли замислити да неко други прижељкује да Црвена армија добије политички задатак сличан оном из 1945. године? Ћути, генерале, не лапрдај и не призивај несрећу.
Зато ми Срби морамо бити опрезни према свакој речи коју нам упуте данашњи комесари. Ваља запамтити да никад комесари Србима срећу нису донели. Морамо се запитати и не сме се олако прихватати комесарска наредба да се уместо имена државе Србије користи лажна кованица Западни Балкан? Како су само Срби постали „Западни Балкан“? Упозоравам све, а на првом месту нас саме, да се не одазивамо на помен речи „Западни Балкан“ јер ми нисмо, нити смо икад били западни Балканци. Молим новинаре и уреднике у јавним гласилима да престану да изговарају подметнуту а затим наметнуту лаж „Западни Балкан“. Последице по нас могу бити погубне. Запамтите: Nomen est omen!
Не затрчавајмо се и не понављајмо као папагаји све што евроунијатски комесари кажу. Не будимо брзоплети као Ћопићев Николетина, коме је комесар рекао да Бога нема, него будимо мудри као његова баба, која није слушала комесара јер је знала да Бога има. Држимо се сопствене традиције и православне вере. Кад нам се нешто пошаље из белога света, погледајмо шта је стигло. Размислимо и ако нам одговара, прихватимо, али не залећимо се и не узимајмо здраво за готово сваку ствар коју нам пошаљу. Било да је у питању реч, књига, кредит, фабрика. Нико од нас не сме да буде лењ и да по инерцији прихвата све што му други сервира. Завиримо у сопствену паметарницу. Може се из ње много научити.
Молимо се за све српске хероје заточене у евроунијатским казаматима по налогу хашких корумпираних злочинаца. Молимо се за здравље Џулијана Асанжа. Будимо на страни Арно Гујона који помаже нашој браћи и сестрама на Косову и Метохији. Помогнимо и ми његову фондацију. Чувајмо Републику Српску. Догодине у Призрену.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *