Подршка НИС-а најмлађим спортистима

Пројекат „Сви смо један тим“

И ове године НИС је, у оквиру својих друштвено одговорних пројеката, наставио с промоцијом спортског духа и здравог начина живота код најмлађих широм Србије. Тако је, између осталог, трећу годину заредом организован пројекат „Сви смо један тим“ у оквиру ког је трофеј шампиона Србије у фудбалу обишао нашу земљу, док су у три највећа града организовани мини-баскет турнири за будуће кошаркашке шампионе.
Прилику да виде трофеј који је ФК Црвена звезда освојила прошле године имали су бројни фанови на бензинским станицама GAZPROM и NIS Petrol у 11 градова широм Србије. За 22 дана турнеје хиљаде поштовалаца фудбала искористили су могућност да се фотографишу с пехаром који освајају прваци Србије.
Такође, НИС је наставио предано да ради на промоцији спорта код најмлађих. У Београду, Новом Саду и Нишу организована је акција „Викенд шампиона“ где је више од 2.000 најмлађих кошаркаша и кошаркашица могло да искаже своје знање у мини-баскету. На крају турнира сви учесници су добили медаље и на тај начин показали да су сви победници и да овај пројекат има јасан циљ да не ствара конкуренцију међу децом, већ заједништво и толеранцију, као важне особине будућих шампиона.
Успех пројекта „Сви смо један тим“, и велико интересовање грађана за спроведене акције, за НИС су значајан подстрек да и наредне године настави с реализацијом ове иницијативе.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *