Најмлађи мобилни оператер доноси највеће промене

Живимо у времену у којем врх твог палца има готово неограничену контролу и моћ. Неколико додира дисплеја телефона и храна какву желиш стиже на твој сто; ћаскаш и размењујеш слике са тетком из Канаде; отпутујеш на други крај планете и спаваш на каучу прељубазних, дружељубивих локалаца. Чак можеш и да нађеш неког да ти прошета пса ако пожелиш.
Нема шта не можеш уз неколико додира дисплеја телефона, али ћеш зато с друге стране код свог мобилног оператера добити услугу потпуно супротне природе. Све је веома ригидно и строго дефинисано.
Добра вест је да је све то, заправо, ствар твог избора. Можеш да изабереш другачији третман. Глобалтел је најмлађи мобилни оператер у Србији, специјализован за припејд и доноси потпуно ново искуство. Можеш да смислиш свој број, ако неко пре тебе није већ изабрао баш тај. Можеш да изабереш само разговоре, или само брзи мобилни интернет, или комбинацију свега. Можеш да комбинујеш и уклапаш пакете када год пожелиш и како год пожелиш. Све што не потрошиш, може да ти се пренесе у следећи период. На крају крајева, ако то све престане да ти одговара, можеш да одеш било када, без икаквих обавеза.
То све доноси овај припејд нове генерације. Другачији, поштенији, слободнији, модуларнији. Припејд који можеш да комбинујеш како год ти одговара док то практично не постане твој персонализовани пакет, идеалан за твоје потребе. Први пут можеш да изабереш и месечни припејд пакет и тако имаш постпејд искуство, само фер и без обавеза.
Изабери број какав желиш, уклопи пакете како год желиш, на месец дана ако желиш и не плаћај оно што не желиш да трошиш. Сјајно је када је све како желиш, зар не? Превари свог оператера. Ово је ионако веза без обавеза.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *