ЗАКОН И ЛАЖ

Свако ће имати право да лаже, лаж заштити законом, а ко неће да верује – биће кажњен

Срби! Нисмо криви! НАТО је злочинац! Браћо и сестре, ми Срби смо жртве! Ко вам другачије каже – лаже! Хиљаде грађана Србије, наших пријатеља, деце, рођака умире од рака изазваног НАТО бомбама. Нико не одговара.

СВЕТ ЈЕ ОГУГЛАО Сама лаж данас није више довољна. Некад је било уобичајено да лажљив човек рекне лаж не би ли другог пред светом успео убедити да је чинио зло. Било је довољно слагати, а лаж ће, скитајући се од места до места, наум свог творца остварити. Данас, ваљда је свет огуглао на лажи, или су они што лаж смишљају остали без маште, ђаво ће га знати, тек лаж се мора законом заштитити. Ни мање ни више лажови захтевају да правосудни органи кажњавају људе и жене, децу засад не помињу, оне који у лаж о геноциду у Сребрници, масакру цивила у Рачку неће да поверују. Како је кренуло, свако ће имати право да лаже, лаж заштити законом, а ко неће да верује – биће кажњен. За почетак. Касније ће морати лаж и сам да проноси међу друге људе. Мислите да је немогуће? Онда или нисте чули за Орвела и његово Министарство истине, или не чујете шта све евроунијатски другови комесари говоре о на пример тзв. брегзиту. Не зна се ко више лаже. Да ли Лондон или Брисел. Наступио последњи стадијум обољења од хроничног ишијаса, кад се губи разум и особа није више у стању да разликује стварност од личног умишљаја. Некад се такво стање звало делиријум тременс, и о оболелима се тихо причало у кафани „Цар Лазар“ у Чачку.
Данас се у јавности поново појавила црна рупа. Стара шест милијарди година и удаљена 54 милиона светлосних година од Земље. Има и фотографија. Сликали научници. Не зна се, додуше, са које локације, али све се види. Нема лажи – нема преваре. Ко не буде веровао да је рупа стара шест милијарди година, може доћи под удар закона којим ће се кажњавати свако порицање или само сумња у научне и друге истине.

„ИЗНЕНАДНО“ ХАПШЕЊЕ Да се припрема закон на глобалном нивоу (Американци ће бити изузети. Њима се не суди. Они могу бити само судије) говори „изненадно“ хапшење Џулијана Асанжа. Кад је силник у питању, имунитет амбасаде загарантован међународним конвенцијама није битан. Важно је ухапсити Асанжа, мучењем открити шта зна, потом га ликвидирати са образложењем да је узимао, на своју руку, погрешне лекове. Кад се ватиканско-евроунијатско-америчко Министарство истине лиши опасног противника, онда се могу доносити закони о заштити лажи. Док је Асанж жив, способан да мисли и ради, свака лаж је у опасности. Они слажу, Асанж их разоткрије. Што они више лажу, Асанж са својим сарадницима их све више открива. Лаж постаје залудан посао чиме се наноси огромна штета ММФ-у, БДП се смањује, а светска привреда улази у депресију. Зато су просто морали да га „изненада“ априла 2019/7527. године отму из амбасаде. У најстаријим новинама у Србији је додуше 17. 11. 2018. објављен текст под насловом: Америка у тајности подигла оптужницу против Асанжа. Јелена Стевановић пише да је грешком на суду током случаја који није ни у каквој вези с оснивачем „Викиликса“ откривено да је против Асанжа подигнута оптужница. Мала грешка много белаја!
Срби, молимо се за његово здравље!
Свет се забавља лажима, а ми Срби, пошто смо увек на страни правде и истине, ваљало би да снимимо филм о истинитом догађају. Српској Ани Франк. Злехудој судбини дечака Слободана Стојановића. У оптужници коју је Тужилаштво Босне и Херцеговине доставило суду БиХ у Сарајеву 18. 5. 2017, поред генералија (Елфета Весели, кћи Рахмана и мајке Каде рођене Алихоџић, рођена 4. 6.1960. године у месту Дремљак, Урошевац Р. Србија итд.) пише: „Елфета је неутврђеног датума у другој половини мјесеца јула или првој половини мјесеца августа 1992. године у мјесту Бајрићи – Ново Село подручје Каменица, општина Зворник убила дванаестогодишњег дјечака српске националности Слободана Стојановића на начин да је у тренутку док се налазио на бициклу пришла иза његових леђа, а затим га ухватила за косу и стегла рукама, да би потом прислонила главу оштећеног на своја прса и заклала га пререзавши му врат и гркљан, а затим његово тијело одгурнула од себе говорећи док је чистила крв са своје одјеће ’Јебем му матер, шта уради од мене’, што је за посљедицу имало смрт дјечака Слободана Стојановића.“
Молимо се за српске хероје Радована Караџића, Ратка Младића, капетана Драгана. За Србе заточене у страним затворима. Помозимо нашој браћи и сестрама који живе на Косову и Метохији. Чувајмо Републику Српску. Догодине у Призрену.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *