БОРИТИ СЕ МОРАМО

Неман је незасита. Што јој се више даје, све ће више тражити. Ваља се на време њој супротставити

Срби! Нисмо криви! НАТО је злочинац! Браћо и сестре, ми Срби смо жртве! Ко вам другачије каже – лаже! Хиљаде грађана Србије, наших пријатеља, деце, рођака умире од рака изазваног НАТО бомбама. Нико не одговара.

ОПАСНЕ ОДЛУКЕ На Косову и Метохији ништа ново. Евроунијате, интересне групе у Америци, делови мултинационалних компанија, белосветски мешетари уз помоћ локалних стипендиста штите шиптарске интересе, односно њихову жељу да заокруже и укњиже као своје и оне крајеве који Косову и Метохији нису никад припадали. Многи људи, поготову званичници знају – али никад није згорег поновити – да крајеви око Лепосавића, Зубиног Потока, Звечана и Косовске Митровице у антропогеографском смислу никад нису били целина са облашћу која се зове Косово и Метохија. Из неких разлога Влада Републике Србије у оквиру ФНР Југославије (ко се још сећа) поменуте општине припојила је 1956. Аутономној Покрајини Косово и Метохија. Многе су се промене од тад у свету и код нас десиле, али ниједној влади или парламенту у Србији од седамдесетих година прошлог века није пало на памет да изврши легитимно ревизију одлуке из 1956. Није то учинио ниједан сазив Парламента државе Србије ни у овом веку.
Није ми циљ да истражујем ко је крив, нити има било какве користи од мудровања у стилу шта би било кад би било, већ само да скренем пажњу да су најопасније одлуке које су кратковиде, донете случајно или злонамерно и чије последице ће трпети потомци. Људи који су владали педесетих година прошлог века нису више живи. Данас читав народ испашта због њихови бесмислених потеза. Морају се ове речи јавно написати, просто као упозорење онима који данас одлучују у име потомака.
Знам да су притисци огромни, али верујте неће бити ништа мањи ако учините уступке противно савести и интересима државе коју представљате. Неман је незасита. Што јој се више даје, све ће више тражити, док нас све не прогута. Ваља јој се на време супротставити. Ниједна неман није непобедива. У српској паметарници су записана многа имена немани које смо уништили.
Апостол Павле је забележио: Купљени сте скупо; не будите робови људима (1. Кор. 7,23). Живот који је свима од Господа дат не траћимо улудо. Живимо у вери и без страха. Ко се страха ослободи, он је слободан. Ко у страху живи, он постаје роб. Зато, браћо и сестре, не будимо страшљиви и ћутљиви. Верујмо и боримо се. Није непријатељ јак као што воли да се представља.
Водите рачуна какве ће дугорочне последице имати одлуке које данас доносите. Не смеју се понављати грешке из прошлости, нити се у грешкама тражити оправдање за данашње понашање.

МИСАО ДРУГА ГЕБЕЛСА Не смемо ћутати и правити се да не видимо оно што сви виде. Ствара се „велика“ Албанија. На удару је Стара Србија која се последњих седамдесет година звала: Народна Република Македонија, па Социјалистичка Република Македонија. Затим је спроведен референдум на коме је било питање: Да ли сте за независну Републику Македонију у оквиру Југославије. Преко 90 одсто грађана се изјаснило потврдно. Онда је Македонија постала независна, али ван Југославије са именом БЈР (бивша југословенска република) Македонија. Евроунијате, Америка и наравно Ватикан су признали нову „независну“ државу. Прошле године је одржан референдум о промени имена БЈРМ у Северну Македонију. Изашло је 35 одсто грађана. Нема везе, евроунијатеска „демократија“ је резултат признала. Кад њима нешто одговара, закон, право и здрав разум постају неважни. Важна је само њихова жеља. Остало су „демократске обланде“. Онако како је урађено у Старој Србији биће урађено у Црној Гори, а затим су на реду Епир и Тесалија у Грчкој. То је план Шиптара. Да ли ће успети – не знамо, али се не смемо правити да не видимо шта се ради.
Власт државе Србије, дипломатија, све институције, као и свако од нас појединачно дужан је да о плану Шиптара јавно говори и пише. Због потомака. Да не мисле да нисмо знали и видели шта се пред нашим очима дешава. Толико свако од нас може.
Данас се Србима и Србији намеће кованица „Западни Балкан“. Евроунијатски комесари следе мисао друга Гебелса: Хиљаду пута поновљена лаж постаје истина. Одупримо се лажи. Не будимо лењи!
Молимо се за српске хероје Радована Караџића, Ратка Младића, капетана Драгана. Ко може нек помогне Милану Мартићу, Милошевићу, Павковићу. Молимо се за здравље Асанжа. Помозимо нашој браћи и сестрама који живе на Косову и Метохији. Чувајмо Републику Српску. Догодине у Призрену.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *