НАЂИ ГЛУПОГ ДА ТЕ СЛУША

Они што имају потребу да говоре нека воде рачуна да не вређају здрав разум, који већина Срба има, без обзира на то што наручене „анкете јавног мњења“ показују другачије

Срби! Нисмо криви! НАТО је злочинац. Браћо и сестре, ми Срби смо жртве! Ко вам другачије каже – лаже! Хиљаде грађана Србије, наших пријатеља, деце, рођака умире од рака изазваног НАТО бомбама. Нико не одговара.
„Гроф Андрашије трудио се да увери Кнез Михаила да Угарска нема ни агресивних, ни амбициозних намера према Истоку. За доказ, наводио је како је цар Наполеон на састанку у Салцбургу нудио Аустро-Угарској Босну, али да му је Андрашије одговорио да је угарска лађа тако пуна да јој треба само још један терет, па да потоне. Угарски министар-председник ударао је јако на Русију нарочито поводом путовања аустро-угарских Словена на етнографску изложбу која се тог лета одржавала у Москви и није крио страховање које му је задавала тадашња словенофилска политика руске владе“ (Јован Ристић, Последња година спољашње политике Кнеза Михаила, Београд, 1895, стр. 62–63). Иначе тајни састанак грофа Андрашија и кнеза Михаила одржан је августа 1868. године на кнежевом имању Иванка у Словачкој.

КОД РУСА НИ НА ИЗЛОЖБУ Пре 150 година главни проблем је био учешће на етнографској изложби у Москви. Ни на изложбу се код Руса није смело ићи. Свако дружење с православном браћом Русима било је кажњиво, за двор у Бечу и Римску курију. Да ли се данас нешто променило? Није. Сваки додир с Русима је забрањен, јер њихов „погубан“ утицај прети нама Србима. Сви се плаше некаквог утицаја на државе Балканског полуострва. Њихово присуство, њихово учешће у одлучивању шта је добро за нас Србе и нашу државу Србију је неупитно. Оно се подразумева и ми морамо бити срећни што они толико брину о нама, и поред свих проблема које имају у сопственим државама и евроунијатском камором која је пред распадом. Важно је да се ми клонимо Руса и слушамо оне који нам желе „добро“ а што су нам и показали пре двадесет година када су нас бесомучно 78 дана бомбардовали свим могућим отровима. Једноставно, над нама су извршили војномедицински експеримент кога би се и по злу чувени доктор Менгеле постидео.
Зато би наша власт требало да измоли да не лапрдају више о њиховој жељи да нам наводно помогну. Знамо да је то најобичнија лаж. Представнике наше власти који воле да се обраћају народу, то јест нама грађанима државе Србије, молим да кад већ имају потребу да говоре нека воде рачуна да не вређају здрав разум, који већина људи, жена и деце има, без обзира што наручене „анкете јавног мњења“ показују другачије. У селу Вичи, у Драгачеву, кад би неко почео будаласто говорити, опоменули би га реченицом: Ил паметније збори ил нађи глупљег да те слуша!

ОТКУД МИ НА КОСОВУ? Ове, 2019/7527. године је пуних осам векова како је Свети Сава објавио Законоправило. Немамо ми Срби важнијег акта од овога.
Молимо се за српске хероје Радована Караџића, Ратка Младића, капетана Драгана. Молимо се за здравље Милана Мартића и генерала Милошевића који таворе у условима недостојних човека у затвору евроунијатске Естоније. Не заборавимо ових празничних дана ни генерала Небојшу Павковића. Помолимо се за све заточене Србе у евроунијатским тамницама. Сетимо се Џулијана Асанжа који страда јер је свету открио строго чуване неподопштине моћника овоземаљског света.
Арно Гујону, Французу, нису дозволили да на православни Божић подели помоћ и радост са Србима на окупираном Косову и Метохији. Можеш бити припадник било ког народа, али ако желиш Србима помоћи, онда си изопштен. Ако је Французу забрањен приступ Србима и српским светињама на окупираном Косову и Метохији, шта онда Срби могу очекивати. Зато их се ми и наша власт не смемо одрећи ни по коју цену. Како да се одрекнемо себе?
Могу нам претити, плашити, на преваран начин или силу пробати да нас убеде како Косово и Метохија нису наши нит су икад били наши. Ако нису, зашто им је потребан пристанак Србије? Откуд ми на Косову и Метохија већ хиљадама година ако оно није наше? Знамо да наводно велике силе, евроунијате, САД, Велика Британија и наравно двопапска (сме ли ико од теолога објаснити то светогрђе и исмејавање Светог духа, са двојицом овоземаљски живих римских бискупа којима многи тепају речју папа) ватиканска аждаја чине све не би ли Србе истребили или макар натерали да се православне вере одрекну. Што му дође на исто. Чувајмо Републику Српску која поново, 27. пут, прослави Стевандан, дан свог оснивања. Уз Божју помоћ и нашу тврду веру, догодине у Призрену.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *