Компанија „Дунав“ поклонила новогодишње пакетиће деци у Заводу за васпитање деце и омладине на Вождовцу

У сусрет новогодишњим и божићним празницима, Компанија „Дунав осигурање“, пету годину заредом, дароваће новогодишњим пакетићима девојчице и дечаке који бораве у 86 установа широм Србије. Више од 2.000 слатких новогодишњих пакетића биће донирано деци угроженој здравственим и егзистенцијалним проблемима.

-Само на подручју Београда обићићемо 14  установа у Младеновцу, Обреновцу, Лазаревцу и другим местима. Поклон је најлепши начин да покажемо шта осећамо, да покажемо да на некога мислимо, да се са неким спријатељимо. Највећа национална осигуравајућа кућа „Дунав осигурање“ настоји да обрадује најмлађе и учини им новогодишње и божићне празнике веселијим. Ове године ћемо на подручју Главне филијале Београд,  поклонити око 500 слатких новогодишњих пакетића деци угроженој здравственим и егзистенцијалним проблемима. Верујем да ће слатки новогодишњи пакетићи бар мало улепшати празничне дане овој деци  и измамити им осмех, истакао је  Немања Петровић, директор Дирекције за продају неживотних осигурања Компаније „Дунав осигурање“,  приликом уручења новогодишњих пакетића штићеницима у „Заводу за васпитање деце и омладине“ на Вождовцу.

Немања Петровић је искористио прилику да позове и друге компаније да буду друштвено одговорне и прудруже се оваквим акцијама.

В.д директор „Завода за васпитање деце и омладине“  Миодраг Тасић рекао је да овакве акције много значе деци.

“У своје лично име и у име деце из Завода захваљујем се Компанији „Дунав осигурање“ на пажњи и што су данашњим гестом обрадовали децу. Грађани и компаније могу да пруже помоћ деци и током целе године, а она воле да добију и одећу и обућу, ” истакао је Миодраг Тасић.

До 13. јануара 2019. године директори региона и главних филијала „Дунава“, уз најлепше новогодишње жеље, уручиће пакетиће и деци у Новом Саду, Нишу, Врању, Ужицу, Сремској Митровици, Обреновцу, Младеновцу, Лазаревцу, Зрењанину, Сомбору, Лесковцу, Панчеву, Пироту, Крушевцу, Пожаревцу, Смедереву, Јагодини, Крагујевцу, Зајечару, Чачку, Краљеву, Шапцу, Ваљеву и Новом Пазару.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *