Изаберите руту с пријатељем на путу

„Дунав осигурање“: Специјална зимска акција

За предстојећу туристичку сезону „Дунав осигурање“ припремило је зимску акцију: велики попуст на онлајн-куповину полисе путничког здравственог осигурања (ПЗО) од чак 25 одсто и погодности за куповину полиса за ПЗО, пакет путног осигурања, помоћ на путу и „Зимску чуваркућу“ на свим продајним местима.
Зимска акција на продајним местима
На свим продајним местима Компанија одобрава и следеће попусте при уговарању путничког здравственог осигурања, односно пакета путног осигурања:
10 одсто на премију ПЗО за пословна или туристичка путовања у иностранство која не трају дуже од 30 дана;
15 одсто попуста на премију пакета путног осигурања уколико се закључује само основно осигуравајуће покриће (путничко здравствено осигурање, осигурање од последица несрећног случаја – незгоде, те осигурање од грађанске одговорности);
20 одсто попуста на премију осигурања у случају уговарања једног или оба допунска покрића (осигурање од отказивања путовања и осигурање пртљага), за пословна или туристичка путовања у иностранство која у континуитету не трају дуже од 90 дана.
Уз закључену полису за ПЗО или пакет путног осигурања осигураници добијају: 30 одсто попуста на премију осигурања помоћи на путу и могућност закључења пакета „Зимске чуваркуће“, за период трајања путовања, по специјалној цени.
Акција траје до 28. фебруара 2019. године.
Ваше је само да изаберете руту с пријатељем на путу: полисе Компаније „Дунав“!
Детаљније информације о зимској акцији „Дунава“ заинтересовани могу добити посетом интернет-странице Компаније: www.dunav.com, бесплатним позивањем Контакт центра на број 0800 386 286 или на продајним местима широм Србије.

Попуст 25 одсто за онлајн-куповину полисе за путничко здравствено осигурање

Посветите се избору дестинације и припреми за путовање, али не заборавите ни „пријатеља на путу“ – полису путничког здравственог осигурања (ПЗО) „Дунав осигурања“. Ту полису можете купити преко интернета, из свог дома, аутомобила, канцеларије, без одласка на продајно место Компаније. Тако штедите и време и новац, полису добијате чак 25 одсто јефтиније! Онлајн-куповину индивидуалне, породичне или полисе ПЗО за више путовања можете обавити једноставно, кликом на линк: www.dunav.com/kupi-online.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *