ДРУГИ СРПСКИ ДАНИ ОСИГУРАЊА У АРАНЂЕЛОВЦУ

Током три дана конференције биће одржано 10 панела и два округла стола, а представници осигуравајућих кућа, високи државни званичници као и домаћи, регионални и стручњаци из иностранства, разматраће различите теме из области осигурања

Други »Српски дани осигурања« биће одржани од 28. до 30. новембра у Аранђеловцу, у организацији Удружења осигуравача Србије. Током три дана конференције биће одржано 10 панела и два округла стола са отвореним дискусијама, а представници осигуравајућих кућа, високи државни званичници као и домаћи, регионални и стручњаци из иностранства, разматраће разлиците теме из области осигурања.

„Драго нам је што су Српски дани осигурања и ове године изазвали велико интересовање. Желимо да и овог пута искористимо прилику да на једном месту истакнемо значај осигурања, али и отворимо нове теме које су важне за грађане Србије«, истакао је Душко Јовановић, генерални секретар Удружења осигуравача Србије.

Након свечаног отварања, првог дана конференције, биће представљен истраживачки рад Факултета организационих наука на тему »Осигурај будућност«. Катастрофалне штете у Србији биће једна од главних тема првог дана и представљање могућих решења за њихово управљање, а након тога ће уследити округли сто на тему »Осигурање пољопривреде – изазови и решења«, на којем ће поред осигуравача, учествовати и представници министарства пољопривреде. Сајбер осигурање и дигитализација биће завршне теме панела првог дана Српских дана осигурања.

Другог дана конференције причаће се о значају и перспективама Система зелене карте и улоге Србије у Систему, а на округлом столу учесници ће се бавити темом добровољног здравственог осигурања.

За све додатне информације можете се обратити Represent Communications, овлашћеној агенцији за односе са јавношћу,  на 011/ 7152-500. Особе за контакт: Тамара Иванковић ([email protected]) и Марија Николић ([email protected])  

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *