Мамону на поклоњење

Цариградска патријаршија је укинула одлуку из 1686/7194. којом је Кијевска митрополија предата Московској патријаршији. Да ли ће евроунијатско право наћи да је одлука исправна због демократских начела а и угрожених људских права крајем 17. века?

Срби! Нисмо криви! НАТО је злочинац! Браћо и сестре, ми Срби смо жртве! Ко вам другачије каже – лаже! Хиљаде грађана Србије, наших пријатеља, деце, рођака умире од рака изазваног НАТО бомбама. Нико не одговара.

ЗАКОН ВИШЕ НЕ ВАЖИ Цариградска патријаршија је укинула одлуку из 1686/7194. године којом је Кијевска митрополија предата Московској патријаршији. Интересује ме како ће евроунијатско право, али и англосаксонско, реаговати на ову одлуку. Вероватно ће и Хашки трибунал или његов наследник, нешто што се накарадно зове Резидуалним механизмом, заузети став поводом поништења уговора. Нешто због демократије и угрожених људских права крајем 17. века, а мало више због својих добро плаћених фотеља. Кад је уговор потписан, шта у њему пише, чланови механизма не знају, али за стотину хиљада евра поклониће се и од клањања евровском идолу никад неће одустати. Одавно су они изабрали Мамона.

Како је почело, у опасности је и Законик благовернога цара Стефана донетог лета 6857, индикта 2, на празник Вазнесења Господњег, месеца маја, 21 дан. Срби га зову краће Закон цара Душана и по новом календару донет је 1349. године. Не смем ни да помислим шта све чека Законоправило Светога Саве објављено 1219/6727. године. Сигуран сам да ће забранити министарствима државе Србије, а поготову Министарству просвете, да Законоправило уопште помињу. Најлакше је осудити прошлост. У Независној Држави Хрватској спремају закон којим ће забранити српска гробља!? Наводно вређају живе „Хрвате“.

[restrict]

Могуће је, по угледу на Мила Ђукановића, који је запретио грађанима казном од 2.000 еврова ко не устане кад засвира химна, да и евроунијатски комесари препоруче неку сличну казну, коју ће наша госпођа Јадранка Јоксимовић одмах спровести у дело, јер ништа нас не сме омести на евроунијатском путу у пропаст!
Поштовани читаоци „Печата“, ви мислите да ја умишљам и да је немогуће ово о чему сад пишем да се деси, али до пре неки месец нисте могли претпоставити да ће Цариградска патријаршија поништавати законе донете пре три стотине и кусур година.
Ми ово чудо дочекасмо.

И ДОГОДИНЕ У ПРИЗРЕНУ Да ли сте могли замислити суровије казне иђе у свијету од Милове, да казни нашу браћу која седе, зато што неће да устану? Таман се брат Црногорац лепо сместио на седиште, и сад одједном мора да устане? Овакве казне ни најгори душманин се не би сетио.

Пре неки дан Јенс Столтенберг лупи и остаде жив, „осиромашени уранијум није штетан по здравље“. Узгред, то ни познати српски тетреболог, заштитник НАТО болести, не тврди.
Пре месец дана НАТО команда, којој је Јенс шеф, издала је са Министарством одбране Македоније званично саопштење у коме се најоштрије демантује вест „да се на полигону изводе гађања бомбама које садрже осиромашени уранијум, а ни будући тренинзи неће бити опасност за здравље грађана, јер се неће користити бомбе са осиромашеним уранијумом“.
Ко је овде луд тешко је погодити: Да ли злочиначка НАТО команда или њен шеф Јенс, експерт за рак и друге болести? Биће да наведени лажу, а на Бога су одавно престали да мисле, јер да муниција са осиромашеним уранијумом није опасна за здравље људи, зашто би НАТО командери посебно наглашавали да се таква муниција неће користити током вежби?
Но, Богу хвала, за нас Србе има наде. Дође са оне стране за коју су многи мислили да више не постоји. Дође од нас самих, од наших озбиљних људи и жена у пуној снази који без ичије наредбе компоноваше и отпеваше родољубиву песму „Догодине у Призрену“, која је већ стала уз раме родољубивој поезији ствараној вековима. „Београдски синдикат“ и етно група „Траг“ из Републике Српске показаше се достојним наследницима Филипа Вишњића, Његоша, Доситеја Обрадовића, чика Јове Змаја, Лазе Костића, Милана Ракића, Добрице Ерића, Љиљане Браловић… Догодине у Призрену, крепи као, Востани Сербие, Ој, Србијо мила мати, Бранкова жеља, Онамо, намо за брда она, На Газиместану, Пркосна песма, праг Високих Дечана … нећу даље набрајати. Свима хвала.

Молимо се за српске хероје Радована Караџића, Ратка Младића, капетана Драгана. Молимо се за здравље Асанжа. Помозимо нашој браћи и сестрама који живе на Косову и Метохији. Њима је данас најтеже. Чувајмо Републику Српску. Филмски уметници, ако сте Срби, снимите филм о страдању дечака Слободана Стојановића, кога зверски уби Ељфета Весељи. Имао је само 11 година.

[/restrict]

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *