Од оца је остануло сину

Да би Србе и у Србији усташка кама могла стићи, јер се од ње не може утећи, показали су ових дана на ауто-путу наводно фудбалски навијачи наоружани секирама, камама и батинама

Срби! Нисмо криви! НАТО је злочинац! Браћо и сестре, ми Срби смо жртве! Ко вам другачије каже – лаже! Хиљаде грађана Србије умире од рака. Нико не одговара.

У СЛАВУ ЗЛОЧИНА Заклела се земља рају да се тајне све сазнају. Мудра изрека сачувана у народној паметарници Срба показала се истинитом. Од Благе Марије 4. августа и касније унедоглед на видело је изашло све зло злочина које се у међувремену скривало у обландама евроунијатске демократије. Усташе су славиле злочин почињен над Србима 1995. године. Славили, певали, подврискивали и ордење делили. Највеселија је, по обичају, била официр НАТО монструма, госпођа Колинда, тренутно запослена на радном месту нечег што се зове „Хрватска“. Уз госпођу су се први пут јавно појавили сви они који су раније осуђивали злочине над Србима, па затим заћутали, а у недељу по Благој Марији сакупили храбрости да се јавно прикажу. Нема више непознаница, ако их је икад и било. Наше тетке су одавно знале да са злочинцима нема договора. Молиле нас да се с њима нит здружимо нит дружимо, јер ће нам се таква дружба само о главу обити. Наше тетке су одавно, верујем, на лепшем месту. Нека почивају у миру.

Цео текст је доступан претплатницима или у штампаном издању

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *