ПРАВИМО СЕ „ЕНГЛЕЗИ“

Да ли је потписивање правно-обавезујућег споразума са Косовом друго име за прихватање његове незавосности

Срби! Нисмо криви! НАТО је злочинац! Браћо и сестре, ми Срби смо жртве! Ко вам другачије каже – лаже! Хиљаде грађана Србије умире од рака. Нико не одговара.

КРИВАЦ НА ПОЗОРНИЦИ Кајл Скот хоће да Србија преда Косово и Метохију до краја 2018. године, односно да потпише правно-обавезујући споразум што је друго име за независност. Рачуна, ако смо већ прихватили да границу назовемо „ административним прелазом“ она онда неће бити граница на папиру. Зато се сви „ правимо Енглези“ (занимљива узречица са дубљим значењем) да „правно обавезујући споразум“ није признавање независног Косова и Метохије, односно предаја једног дела државе Србије неком другом. То власт државе Србије не сме никад учинити без обзира на притиске и претње које долазе од стране евроунијатске заједнице подржане од двопапском (нико да објасни двојицу живих папа) Куријом и Вашингтоном. Мирођије у свакој чорби.

[restrict]
Срби имају изреку да попу ваља рећи поп, а бобу боб. Може Скот захтевати да се његово презиме чита као Скат. Нису сви Срби будале. Нити се сви Срби плаше Скота или Ската. Наташа Јовановић, народни посланик је на на заседању Скупштине(!?!) НАТО у Пољској бранила Русију од оптужби које је оркестрирани хор НАТО стипендиста једнодушно износио. Наташа – сама против разуздане гомиле – бранила је, имали шта страшније на овоме свету, православну Русију и њеног на легалним изборима изабраног председника. Ситуација је мени личила, бар према оном што су новине и Наташини критичари изрекли, на рад преких судова у Србији одмах по ослобођењу 1944. и 1945. године. Тад би „кривца“ извели на позорницу где су седеле судије и тужиоци, а публику би довео комесар лично. Доведена публика је одмах узвикивала: На Смрт! На Смрт! Захтевајући да оптужени буде стрељан. Судије су поштовале одлуку народа то јест од комесара изабране публике, јер су били „народни суд“ и доносили су пресуде „у име народа“.

НАРАВОУЧЕНИЈЕ Наташа Јовановић, народни посланик Српске радикалне странке била је једина која је, као у филму Идемо даље, драмског писца Слободана Стојановића поновила речи Драгана Николића: На живот! На живот! Имала је Наташа слободарског духа и грађанске храбрости да усред острашћене гомиле, где сви траже рат и уништење, захтева право на живот. И на овој „скупштини“ као и пред народним судом 1945.године било је и комесара, а Бога ми и делегата изабраних од стране комесара. Народни посланик Наташа је била изузетак или реметилачки фактор. Толико о демократији и праву на сопствено мишљење код НАТО зликоваца.
Волим басне. Чим сам научио читати допала ми је руку књига Доситеја Обрадовића где је он записао старовремске басне и уз то давао и наравоученија. За данас ево једне.
Лав, магарац и лисица пођу скупа у лов с уговором: што улове да разделе. Кад довољно лова налове, лав рекне магарцу да добитак паметно раздели. Магарац разложи све на три једнака дела, дозвољавајући другим да изабере шта ко воли, а он ће бити задовољан оним што остане.
„ Је ли то ли се зове паметно делити“? Одговори му срдити лав, пак онда тресне магарца о земљу и распара му трбух! Дели ти сад, рекне лисици. Ова натовари све у једну гомилу, а за себе остави само једног зеца, па чаже лаву шта је чије. „ Ај, ај, премудра лисицо, ко те научи тако паметно делити?“ Магарећа будалаштина, господару – одговори она.
Наравоученије: Лав овде представља неправедна и силовита човека коме ништа није право што њему није на корист. С таковим бесловесним и бесчасним звером правду тражити, то значи себи погибал на главу навлачити. Простосрдачно магаре увештава нас да се са силним не дружимо.Чему нас лисица учи, то остављам нек свак погоди.
Сви су имали потписан уговор међу собом. За звер то ништа није значило. Мислите ли да ће НАТО звер било какав уговор поштовати или резолуцију УН? Хоћемо ли бити магарци па са НАТО тровачима уговор правити? Не вреди ни да се понашамо као лисица. НАТО лаже! Узеће и зеца. С њим нема договора.
Упамтимо браћо Срби и сестре Српкиње. Злочин који нам је учињен никад не смемо заборавити! У противном, злочин ће се поновити над нашом децом.
Српски хероји, Радован Караџић, Ратко Младић, капетан Драган, чаме у евроунијатском затвору. Помозимо нашој браћи и сестрама који живе на Косову и Метохији. Њима је данас најтеже.

[/restrict]

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *