Награђени потрошачи НИС-а отпутовали на Мундијал

Навијачима Србије који бодре нашу репрезентацију на Светском фудбалском првенству у Русији придружило се и 14 потрошача НИС-а који су путовања на Мундијал освојили током поклон акције која је на NIS Petrol и GAZPROM бензинским станицама трајала до 10. јуна. Они ће присуствовати утакмици између екипа Србије и Швајцарске 22. јуна у Калињинграду, најзападнијем граду међу градовима домаћинима Светског првенства, и својим навијањем пружити подршку фудбалерима Србије у мечу који може бити одлучујући за даљи пласман наше репрезентације. Награђени су на пут у Русију кренули са GAZPROM бензинске станице „Нови Београд“, а поклон путовање и карте за утакмицу добили су учешћем у акцији НИС-а који је награђивао потрошаче који на бензинским станицама компаније купе 25 и више литара премијум бензина G-Drive 100, односно премијум дизел горива G-Drive Diesel. Поред путовања у Русију током ове акције потрошачи НИС-а који су испунили услове за учешће добили су више од сто хиљада поклона.

Премијум G-Drive горива произведенa су према највишим технолошким стандардима, од домаћих висококвалитетних деривата евро-5 квалитета у које се накнадно додају комплекси адитива реномираних светских произвођача. У поређењу са стандардним бензином и евро дизелом, деривати нове генерације G-Drive oбезбеђују ефикасније сагоревање горива, а самим тим и већу снагу, бољу стартност и стабилнији рад мотора. Захваљујући активним компонентама последње генерације, стооктански бензин G-Drive 100 и премијум дизел гориво G-Drive Diesel, поред побољшаних перформанси мотора, пружају и професионалну заштиту читавом систему за гориво чиме се продужава радни век мотора.

Премијум горива компаније НИС доступна су на GAZPROM и NIS Petrol бензинским станицама у Србији и региону које oсим горива произведеног по највишим европским стандардима у Рафинерији нафте Панчево, потрошачима нуде широк спектар допунског асортимана, као и богат избор пратећих услуга. Награђени потрошачи НИС-а који су освојили путовање на Светско првенство у фудбалу, учествовали су у поклон акцији на NIS Petrol и GAZPROM бензинским станицама у Бачкој Паланци, Обреновцу, Инђији, Палићу, Зрењанину, Крагујевцу, Краљеву, Јагодини, Крушевцу, Ваљеву и Београду.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *