ДЕЦУ ВАМ НЕ ДАМО

Ако већ данас инсистирају на томе да вам укину мајку и оца; да их избришу из сећања и Србске паметарнице, шта је следеће? Завирите у програме и захтеве хомосексуалаца

Срби! Нисмо криви! НАТО је злочинац! Браћо и сестре, ми Срби смо жртве! Ко вам другачије каже – лаже! Хиљаде грађана Србије умире од рака. Нико не одговара.
Кренули на Србе и православље са свих страна. Двоглава Римска курија из потаје диригује. Занимљиво да учени теолози и папски аналитичари ћуте о невиђеном светогрђу. Двојица живих папа у исто време у овоземаљском животу непогрешиво управљају својим стадом, односно стадима јер ипак су у питању двојица, а по правопису то је множина. Која хришћанска догма ово дозвољава?

НАТО БЕЗУМЉЕ Што Курија тајно, то НАТО јавно. Удара, прети, шишти, палаца језиком, упире прстом уз попевку: Косово и Метохија се морају отети од Србије! Отмите каже глас разума помирљиво. Не, то није довољно рече Кардељев унук. Срби, ви се морате сами дела државе одрећи! Ви морате потписати да добровољно прихватате да вам одсеку руку, ногу, и ако затреба, а затребаће сигурно, изваде јетру и бубрег. У противном НАТО зликовци који немају алтернативу ће вас казнити.
Како ће нас казнити, питају се разумни међу Србима? Видећете, одговарају домаћи НАТО стипендисти. Немају појма. Као да ће газда издржаваном особљу озбиљно нешто рећи. Зато домаћа НАТО фукара разбија сопствени страх покушајима да заплаши друге. Као у народној песмици: Седи Ћира на врх сламе, млати прстом….. плаши вране! Песмица има и рефрен: Хеј Ћиро, седи с миром у вране не дирај!

Цео текст је доступан претплатницима или у штампаном издању

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *