ЗНАМ ЗА ЈАДАЦ

Нема предаје нити продаје Косова и Метохије без обзира на понуђену цену и на раст БДП-а који се обећава

Срби! Нисмо криви! НАТО је злочинац! Браћо и сестре, ми Срби смо жртве! Ко вам другачије каже – лаже! НАТО нас је радиоактивним ђубретом затровао. Хиљаде грађана, младих девојака и момака, деце, жена, старих Србије умире од рака. Нико не одговара.

ИСПРАВНИ РОДНО Бити родно исправан или родно неисправан питање је сад. Сме ли се данас у земљи Србији бити ишта друго до родно исправна особа? Родно исправни председник владе државе Србије је недвосмислено (ово је омиљена реч родно исправне Ане) закључио да су изјавом родно неисправног министра Поповића сви родно исправни грађани државе Србије, а и шире, у „региону“ изненађени и увређени.

Истина, родно исправни председник признаје да су родно исправни данас мањина у држави Србији, али да се нада да ће се растом БДП-а (скраћеница од Беда Долази После) уз повећање пензија (трт!) и плата (мрт!) број родно исправних грађана значајно повећати. Видовита особа која је из града Мостара недвосмислено утврдила како је проф. др Војислав Шешељ газио у Београду заставу, њој омиљене „државе“ Хрватске, захваљујући школском образовању, где је загледаност у будућност била један од важнијих предмета, данас види светлу будућност и то до краја године (може ли будућност бити омеђена?) за све грађане државе Србије. Браво!

Но увек се појави питање – на које савремена наука није у стању да одговори, а схоластика је одавно одбачена као ненаучна – Има ли глупих међу родно исправним или је глупост одлика искључиво родно неисправних особа?

Цео текст је доступан претплатницима или у штампаном издању

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *