Злочини се кажњавају, зар не?

Уместо да одговара за почињена злодела, НАТО тврди како је бомбардовање радиоактивним ђубретом било „добронамерно“ и помогло нам да се ослободимо диктатуре Слободана Милошевић

Срби! Нисмо криви! НАТО је злочинац! Браћо и сестре, ми Срби смо жртве! Ко вам другачије каже – лаже! НАТО нас је радиоактивним ђубретом затровао. Хиљаде грађана, младих девојака и момака, деце, жена, старих Србије умире од рака. Нико не одговара.

ПРЕСУДА НА ЧАСТ Ваљда је сваком разумном и честитом човеку јасно шта значи кад се за злочин не одговара. Кад нема ни оптужбе или јавне осуде. Да је било ко од НАТО ратних злочинаца оптужен и осуђен, данас не бисмо имали злочине исте организације само на другим местима у свету. Да су на време жигосани злочинци према човечности, наша планета би била мирнија. Без злочинаца и терориста. Злочини се кажњавају да се не би понављали. Казна је опомена за будуће злочинце и упозорење да ће бити кажњени ако учине злочин. Све је ово у књигама староставним записано, а некад се учило у основним школама.

Ми, Срби, поступили смо по правди и савести. Окружни суд у Београду је на Малу Госпојину (21. 9) 2000. године донео пресуду којом се 14 злочинаца (Блер, Клинтон, Олбрајт, Кларк, Солана и други) осуђују на казне затвора због почињених злочина. А злочин је био дотле непознат у људској историји. Пљачка уз НАТО злочиначко бомбардовање и тровање радиоактивним, отровним бомбама, са геноцидним последицама на српску децу и децу њихове деце.

Цео текст је доступан претплатницима или у штампаном издању

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *