Злочини се кажњавају, зар не?

Уместо да одговара за почињена злодела, НАТО тврди како је бомбардовање радиоактивним ђубретом било „добронамерно“ и помогло нам да се ослободимо диктатуре Слободана Милошевић

Срби! Нисмо криви! НАТО је злочинац! Браћо и сестре, ми Срби смо жртве! Ко вам другачије каже – лаже! НАТО нас је радиоактивним ђубретом затровао. Хиљаде грађана, младих девојака и момака, деце, жена, старих Србије умире од рака. Нико не одговара.

ПРЕСУДА НА ЧАСТ Ваљда је сваком разумном и честитом човеку јасно шта значи кад се за злочин не одговара. Кад нема ни оптужбе или јавне осуде. Да је било ко од НАТО ратних злочинаца оптужен и осуђен, данас не бисмо имали злочине исте организације само на другим местима у свету. Да су на време жигосани злочинци према човечности, наша планета би била мирнија. Без злочинаца и терориста. Злочини се кажњавају да се не би понављали. Казна је опомена за будуће злочинце и упозорење да ће бити кажњени ако учине злочин. Све је ово у књигама староставним записано, а некад се учило у основним школама.

Ми, Срби, поступили смо по правди и савести. Окружни суд у Београду је на Малу Госпојину (21. 9) 2000. године донео пресуду којом се 14 злочинаца (Блер, Клинтон, Олбрајт, Кларк, Солана и други) осуђују на казне затвора због почињених злочина. А злочин је био дотле непознат у људској историји. Пљачка уз НАТО злочиначко бомбардовање и тровање радиоактивним, отровним бомбама, са геноцидним последицама на српску децу и децу њихове деце.

[restrict]

Пресуда служи на част Србима и судијама које су је донеле и биће, будите сигурни, златним словима забележена у српској паметарници. Срби су имали осећај за правду и храбрости да злочин и злочинци буду осуђени. Пресуда је сачувана. Сачувана је и тзв. Бела књига у којој су наведени и описани сви бомбардовани циљеви, врсте експлозива, и отрова којим је Србија бомбардована и затрована. Бела књига је објављена и на енглеском језику, послата свим амбасадама ондашње СР Југославије, али је Горан Свилановић, неко време министар иностраних послова, наредио да се сви примерци књиге спале или на други начин униште. Слично је радио и Гебелс. За свој подухват Горан Свилановић је награђен добро плаћеним местом у оквиру неке евроунијатске или НАТО агенције. Његово недело уз име и презиме биће сачувано у паметарници Срба у делу где ће бити записани сви облици бешчашћа учињених према сопственом народу. Нема заборава. Памти се и добро и зло.

ПРЕОБУЧЕНИ ГОСТИ Међународни суд у Хагу кад су Срби у питању надлежан је и за српске радикале Вјерицу Радету и Петра Јојића. Кад су у питању злочини учињени над Србима од стране НАТО болесника, онда „суд“ није надлежан да разматра злочин, а камоли да осуди НАТО злочин над злочинима. Зато НАТО данас лаже како радиоактивно ђубре и остало што су на нас бацали није разлог што нам умиру пријатељи, рођаци, познаници, породична чељад. Њихово бацање отрова (Не буди лењ! Прочитај књигу др Мирјане Анђелковић, Дарови Милосрдног анђела) било је „добронамерно“ и помогло нам је да се ослободимо диктатуре Слободана Милошевића и тиме стигнемо на сам врх евроунијатске демократске кретенизације. НАТО главешине уз помоћ плаћених домаћих стипендиста и тетреболога мисле да смо сви будале. Да су нам свраке попиле мозак. Шаљу, преобучене у госте, своја потрчкала плаћена од разних међународних кризних група да иду по крсним славама и објашњавају гостима како је Мило мудар и Црну Гору увео у НАТО; да би и ми Срби, који смо иначе глупи, ваљало да исто учинимо и прихватимо реалност ради наше деце. Њиховим баљезгаријама нема краја, а глупост њихова и њихових инструктора је неограничена. Могли би мало другачији текст да науче, али њихови писци не умеју нови текст написати, нити га тетреболози могу научити.

О свему би влада државе Србије – јер њу чине пунолетне особе, махом родно исправне, а судећи по биографијама већина су доктори наука или свршени полазници разних летњих иностраних курсева – да води рачуна. Они би морали знати да ко вас је једном убијао, бомбардовао, тровао, пљачкао, уништавао, не може вам пријатељ бити. Ако му се не супротставите, сва злодела чиниће нам опет. Српска народна изрека каже: Ко прашта рђавима шкоди добрима! Запамтите, министри, ову изреку. Зато не ружите прошлост, већ памтите ко вам је у прошлости добро, а ко зло чинио.

Српски хероји Радован Караџић, Ратко Младић, капетан Драган чаме у евроунијатском затвору. Помозимо нашој браћи и сестрама који живе на Косову и Метохији. Њима је данас најтеже. Нема предаје нити продаје Косова и Метохије. То је народна воља и воља њихових духовника, архијереја Српске православне цркве. Та се воља мора поштовати.         

[/restrict]

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *