НИС представља предности Агро картице на Међународном пољопривредном сајму

Предности  НИС Агро картице која омогућава пољопривредним газдинствима  да користе многобројне погодности и остварују значајне попусте приликом куповине деривата и допунског асортимана на бензинским станицама НИС-а биће представљене  на овогодишњем Међународном пољопривредном сајму  који се од 15. до 21. маја одржава у Новом Саду.

На штанду компаније НИС, у „Мастер“ хали Новосадског сајма,  сви заинтересовани посетиоци  моћи ће  током  седам дана трајања манифестације да добију све неопходне информације о погодностима НИС-овог програма за пољопривреднике као и да преузму приступницу  за Агро картицу. 

Као подстицај развоју пољопривреде, НИС као водећа компанија на домаћем тржишту нафтних деривата, већ пету годину заредом обезбеђује многобројне погодности за пољопривреднике, кориснике НИС Aгро картице, уз коју потрошачи током целе године остварују попуст од 5 динара по литру евро дизела, односно 3 динара по литру гасног уља  0,1. НИС Агро картица обезбеђује додатне бенефите на акумулирану потрошњу,  а у зависности од количине купљеног евро дизела, односно гасног уља, редовни попусти које на овај начин могу да остваре корисници НИС-овог програма за пољопривреднике крећу се до чак 12 динара по литру стандардног и премијум дизел горива, односно до 8 динара по литру за гасно уље 0,1.  Такође, НИС је обезбедио и специјалне попусте уз НИС Агро картицу чији корисници до краја маја могу  у зависности од количине купљених деривата, да сипају гасно уље по цени која је нижа и до 11 динара по литру, односно 15 динара уколико се определе за куповину стандардног и премијум дизел горива.

Поред гасног уља и дизела евро пет квалитета, уз НИС Агро картицу пољопривредници остварују током целе године попуст  од 15 одсто на асортиман NISOTEC  уља и мазива, односно 20 одсто на одабрану робу широке потрошње.  Захваљујући сарадњи НИС-а и осигуравајућег друштва ДДОР Нови Сад, корисници НИС Агро картице приликом куповине добијају ваучер овог осигуравајућег друштва, којим остварују право на 10 одсто попуста приликом закључења осигурања пољопривреде код ДДОР-а.

Једна од новина у компанијском програму за пољопривреднике којa ће бити представљена на штанду је и попуст од 10 динара по килограму приликом куповине гасних боца. Поред погодности програма за пољопривреднике, НИС ће у оквиру овогодишњег Сајма пољопривреде представити и комплетан асортиман производа NISOTEC палете уља и мазива чијом се употребом обезбеђује уштеда горива, боља заштита мотора од корозије и продужава радни век мотора.

Додатна информација:

Многобројне погодности НИС Агро картице могу да се искористе у оквиру највеће малопродајне мреже у Србији где је потрошачима на располагању висококвалитетно гориво еуро 5 квалитета домаће производње уз широк избор допунског асортимана. Корисник НИС Агро картице може да буде физичко лице, предузетник или правно лице које има активни статус регистрованог пољопривредног домаћинства или газдинства, као и власник регистроване пољопривредне машине.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *