НИС добио награду “Капетан Миша Анастасијевић” за најбољу компанију у Србији

Компанија НИС добила је престижну награду “Капетан Миша Анастасијевић” за најбољу компанију у Србији. На свечаности одржаној вечерас у просторијама Матице Српске у Новом Саду, статуету и признање је у име компаније НИС примио Улрих Пебал директор Функције за HSE.

НИС је у 2017. години остао један од водећих инвеститора у Србији. Пословање и лидерски положај на тржишту, НИС темељи на увођењу и имплементацији модерних технологија, сталним иновацијама у свим бизнис сегментима, повећању оперативне ефикасности, одговорности према животној средини и заштити здравља и безбедности на раду. Такође, НИС је водећи социјални инвеститор у Србији и улаже у друштвено одговорне пројекте, подршку младим талентима, унапређење услова образовања, промоцију науке, културе, уметности и спорта, као и филантропским акцијама које доприносе општем бољитку.

Ове године додељено је укупно 25 награда “Капетан Миша Анастасијевић” за најуспешније привреднике и компаније у Србији.

„Капетан Миша Анастасијевић“ је награда која се већ традиционално додељује најуспешнијим институцијама, појединцима и предузетницима у Јужнобачком региону, у оквиру манифестације „Пут ка врху“ чији је циљ да подстакне и афирмише предузетништво у Србији. Компанија НИС у 2017. години добитник је повеље „Капетан Миша Анастасијевић“ за најбољу компанију у оквиру корпоративне одговорности, што је још један доказ успешног пословања и унапређења пословних процеса.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *