КАД МОЋНИ ЛАЖУ

Има ли сврсисходније лажи од тровања хлором жена и деце који ето страдају у борби за „демократију“?

Срби! Нисмо криви! НАТО је злочинац! Браћо и сестре, ми Срби смо жртве! Ко вам другачије каже – лаже! НАТО чудовиште нас је радиоактивним ђубретом тровало. Хиљаде грађана Србије умире од рака. Види читуље у новинама. Нема осумњичених. Нико не одговара.

[restrict]

ИСТИНА ПО СЕР БОРИСУ Џ. Лажи трају. Не престају. Говоре их, судећи по положају на коме су, важни људи. Лажу, на Бога не мисле! Српска народна прича Лаж и паралажа је мала разбибрига у поређењу како лаже сер Борис Џ, шеф МИП-а Њеног краљевског височанства. Да ли је могуће? Могуће и на уврнути начин разумљиво. Што је човек моћнији, његова лаж мора бити моћнија. Не може моћан човек да лаже као обичан свет. Мале лажи припадају малим људима. Оне имају мали домет. Не прелазе кућни или кафански праг. Та два прага су судбински повезана у породичној паметарници Срба.

Кад моћни лажу, лаж се мора чути у сваком кутку планете. Кад сер Б. Џ. слаже, сви морају да чују лаж. Да се лаж прочује здушно помажу државна и демократски независна гласила. Радио, телевизија, новине, агенције, интернет – све је у служби лажи. Кад се брани „демократија“, сви имају моралну обавезу да лажу само да се „демократија“ одбрани, а мрски диктатор смакне. Како у серову лаж баш и нису сви поверовали, „Би-Би-Си“ је морао да лансира нову. Има ли сврсисходније лажи од тровања хлором жена и деце које страдају у борби за „демократију“. Нема!

Можда би земљотрес или цунами био занимљивији за гледаоце, али интелект обичног гледаоца тешко може да повеже природне катастрофе са деловањем руских хакера под командом Владимира Владимировича Путина. Мада, вреди покушати. Чини се да се данашњи гледалац, захваљујући ријалити емисијама, интелектуално развио и спреман је да поверује у невероватно. Оно што ради данас „Би-Би-Си“, радио је у време Другог светског рата Радио Лондон. Рат је био. У рату су лажи оправдане, а нису се ни називале правим именом, већ пропагандом. Рекламе су стигле касније.

НЕКАД РАДИО ЛОНДОН, ДАНАС „БИ-БИ-СИ“ Обраћајући се 16. јула 1944. године, на извору реке Каменице близу Прањана, члановима Комитета спасених америчких авијатичара генерал Драгољуб Дража Михаиловић је рекао: „Ваши претходници из америчке војске који су делили нашу судбину до пре који месец, када су враћени ради извештаја, имали су храброст да исправе неверне извештаје из земље, који су наше борбе и победе поклањали другима. На вама је сад да кажете својима где је та ратна флота маршала Тита, која је пре неки дан упловила у реке Ибар и Вардар и чији је тај делија који овакве бајке сервира светској јавности преко Радио Лондона.“ Завршавајући говор генерал Михаиловић је додао: „Наша Отаџбина и њена национална војска, чврсто је повезала своју судбину са Западом. Не тражи се милост, већ само правда и истина; а њих знате и ви као и ја“ (Књига о Дражи, „Катена мунди“, стр. 474). Толико о лажима, тврдој вери и пријатељству наших западних (читај евроунијатско-америчких) савезника. На наук данашњој власти у држави Србији. Зна се како је Дража завршио. Не ваља лагати, али није мање опасно ни о лажима ћутати. Лаж је увек претходница злочину! Томе нас учи искуство, а записано је и у паметарници Срба. Крајем марта на Правном факултету у Београду представљен је зборник Правни поредак Независне Државе Хрватске. Уредници Борис Беговић и Зоран С. Маринковић. Укупно 11 аутора. Доценти и професори са Правног факултета обнародовали су запањујуће податке о „правном поретку“ и застрашујућим злочинима учињеним у име правног поретка. У уводном тексту (Беговић, Маринковић) последње реченице гласе: „Ипак је НДХ била држава. То не умањује одговорност за злочин који се догодио. Напротив, увећава је.“

НДХ је нестала као држава, али је њен злочиначки дух данас снажнији него у време њеног кратког трајања. Данас је мржња према православним Србима већа него 1941. године. Римокатоличка мржња према православљу не слаби. Мржња оних који себе зову Хрвати према Србима јача је него икад раније. Да могу, све би Србе поклали, и у неке нове јаме бацили. Зато се о злочину не сме ћутати, јер онда ћутање постаје злочин. О геноциду извршеном над Србима не сме се ћутати, јер ћутање о геноциду је геноцид. Срби, имајмо ове чињенице увек на уму.

Срби, идуће године је 800 година како је Свети Сава написао Законоправило. Ударио писани темељ државе Србије. Био би ред да се Законоправило изучава у српским школама.

Српски хероји, Радован Караџић, Ратко Младић чаме у евроунијатском затвору. Помозимо нашој браћи и сестрама који живе на Косову и Метохији. Њима је данас најтеже.          

[/restrict]

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *