Уз попусте за осигурање и поклон гориво

Промоција јединствене сајамске понуде ауто-кредита банке „Поштанска штедионица“ и Компаније „Дунав осигурање“

Поводом Међународног сајма аутомобила у Београду, Компанија „Дунав осигурање“ омогућава специјалне попусте и погодности, који се могу остварити на сајамском штанду, као и у пословницама „Дунава“ широм Србије, рекао је мр Мирко Петровић, председник Извршног одбора „Дунав осигурања“. 

 „Наша компанија нуди попуст од 15 одсто на закључење ауто-каско полисе за нова возила произведена 2017. и 2018. године, која се први пут региструју, попуст од 10 одсто при закључењу ауто-каско полисе за остала путничка возила, као и при закључењу мини-каско полисе; попуст од 50 одсто за обнављање или закључење нове полисе осигурања од ауто-незгоде, са осигураном сумом до 1.000.000 динара за случај инвалидитета и осигураном сумом од 500.000 динара за случај смрти услед несрећног случаја уз закључену или обновљену полису осигурања ауто-одговорности, те попуст од 20 попуста за премију осигурања помоћи на путу, уз закључену или обновљену полису осигурања од ауто-одговорности или полису ауто-каска, или мини-каска“, рекао је Петровић.

Он је истакао да Компанија „Дунав осигурање“ и ове године, у сарадњи са Компанијом „Лукоил Србија“, поклања картице за гориво.

 „При закључењу ауто-каско полисе за нова путничка возила која се први пут региструју добија се поклон картица за гориво у износу од четири хиљада динара, као и за  половна путничка возила. За закључење мини-каско полисе  путничких возила, осигураници добијају картица у вредности од две хиљаде динара“, рекао је Петровић и нагласио да за осигурање од ауто-одговорности путничког моторног возила, уз куповину најмање две услуге из полисе „ауто-бонус плус“, осигураницима физичким лицима (и правним лицима која закључују ауто каско осигурања за нова путничка возила) ваучер-картица има исти износ од 2.000 динара.

Он је рекао и да промотивна акција попуста „Дунав осигурања“ почиње 19. марта и да ће трајати до 30. априла ове године, а поклон ваучер-картице могу се добити у периоду од 19. марта до 13. априла, и то на свим продајним местима Компаније, у  свим „Дунав центрима“  широм Србије, преко агената осигурања и наравно у Хали 1 Београдског сајма – на штанду „Дунав осигурања“, у Хали 1 Међународног сајма аутомобила.   

 Поклон картице важе на свим „Лукоил“ пумпама на територији Србије.

Детаљније информације могу се добити на адреси www.дунав.цом и бесплатним позивањем Контакт центра Компаније на број 0800 386 286.

КОЛЕКТИВНО РИЗИКО-ОСИГУРАЊЕ ЗА КОРИСНИКЕ КРЕДИТА Компанија  „Дунав осигурање“ од 1. јануара 2017. године остварује успешну сарадњу са својим партнером, банком „Поштанска штедионица“, и то у домену колективног ризико-осигурања корисника кредита.

Сви готовински и рефинансирајући кредити  имају укључено осигурање које  клијентима банке пружа додатну сигурност  и осигуравајуће покриће током трајања уговора о кредиту, што је од посебног значаја за пензионере, клијенте банке.

„Дунав осигурање“ проширило је сарадњу са  „Поштанском  штедионицом“  током трајања Сајма аутомобила у Београду  и у наредна два месеца, укључујући и осигуравајуће покриће за клијенте који се одлуче за готовинске наменске кредите за куповину аутомобила.

– Надамо се да ћемо и даље заједно ширити палету услуга животних осигурања намењених клијентима банке „Поштанка штедионица“ – истакао је мр Мирко Петровић, председник ИО „Дунав осигурања“.

ЈЕДИНСТВЕНА САЈАМСКА ПОНУДА БАНКЕ – АУТО-КРЕДИТИ Банка „Поштанска штедионица“ припремила је за све заинтересоване грађане који планирају куповину половних или нових аутомобила посебну сајамску понуду кредита у динарима са осигурањем живота и без њега, као и кредите с валутном клаузулом и роком отплате до седам година.

Сајамска понуда важи до 31. маја 2018. године.

Банка ће кредите одобравати како постојећим тако и будућим клијентима, уз посебну погодност  – без обавезе преноса редовних примања.

Максимални износ кредита у динарима иде до 3.000.000 РСД, без учешћа, односно до 25.000 евра, уз минимално учешће од 30 %.

У сарадњи с Компанијом „Дунав осигурање“ Банка „Поштанска штедионица“ нуди посебну врсту кредита у динарима, са осигурањем живота до 1.500.000 РСД,  без учешћа и само уз сопствену меницу, по најнижој каматној стопи која је фиксна до краја отплатног периода. Реч је о понуди са најширим и најатрактивнијим спектром погодности на тржишту.

То је само један у низу заједничких пројеката две домаће државне куће које иза себе имају дуги низ деценија успешне сарадње, која ће се и убудуће развијати, истакао је у изјави медијима мр Бојан Кекић, председник Извршног одбора банке Банке  „Поштанска штедионица“.

Банка је већ на својој интернет страници (www.постед.цо.рс) објавила услугу са свим појединостима. Поред овога, клијенти и заинтересовани грађани могу добити информације и позивањем Контакт центра Банке ‎на број 011-20-20-292, као и на шалтерима 160 експозитура „Поштанске штедионице“.              

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *