Попусти на NISOTEC производе на НИС-овим бензинским станицама

Компанија НИС обезбедила је до 30 одсто попуста на одређени асортиман производа NISOTEC палете уља и мазива за кориснике «Са нама на путу» картице лојалности и НИС Агро картице на свим НИС Петрол и GAZPROM  бензинским станицама, као и у боље снабдевеним продавницима ауто делова. 

Реч је о додатној погодности која је доступна корисницима НИС-овог програма лојалности „Са нама на путу“ који пружа потрошачима могућност сакупљања бонус поена и остваривања бројних уштеда при свакој куповини горива, робе и услуга на НИС-овим бензинским станицама. Ова погодност доступна је и корисницима НИС Агро картице која пољопривредницима омогућава многобројне попусте на гориво и допунски асортиман у оквиру највеће малопродајне мреже бензинских станица у Србији.

Широка палета NISOTEC производа израђена је од најквалитетнијих сировина у сарадњи са светски познатим произвођачима адитива и базних уља, а њиховом употребом омогућује се уштедa горивa, продужaвa рaдни век моторa и обезбеђује бољa зaштитa моторa од корозије.

Више информација о акцији која траје до 30. априла, као и списак NISOTEC производа који су обухваћени попустом доступно је  на сајту www.nisotec.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *