НИС представља GAZPROM картицу за гориво на овогодишњем Сајму аутомобила

Предности GAZPROM картице за гориво која обезбеђује многобројне   погодности  приликом куповине горива, робе и услуга на свим НИС Петрол и GAZPROM бензинским станицама, биће представљене у оквиру сарадње НИС-а и генералног увозника аутомобила марке „Шкода“ за Србију, компанијом „Ауто Чачак“, на Београдском сајму аутомобила, који се од 22. марта до 28. марта одржава на Београдском сајму.

Сви заинтересовани посетиоци моћи ће за време трајања сајма на штанду компаније „Ауто Чачак“, у хали 1, да се упознају са многобројним предностима НИС-ове корпоративне картице која по својим карактеристикама одговара највишим европским стандардима за услуге безготовинског плаћања.

GAZPROM картица за гориво намењена је копроративним клијентима, а осим погодности безготовинског плаћања горива, робе широке потрошње и услуга на свим малопордајним објектима НИС-а, омогућава једноставно, брзо и сигурно плаћање у складу са постојећим потребама и уз максималну оптимизацију трошкова корисника.  Предности коришћења НИС-ове корпоративне картице укључују између осталог и могућност одложеног плаћања, праћења трошкова путем онлајн апликације, као и коришћења услуге личног менаџера.

Компанија НИС обезбедила је за време трајања сајма и посебне погодности, у сарадњи са својим дугогодишњим партнером, компанијом „Ауто Чачак“. Куповином првих пет аутомобила марке Шкода за потребе фирме до 30. априла ове године,  НИС је обезбедио  поклон-GAZPROM картицу за гориво у вредности од 5.000 динарa, као и бесплатне лиценце за асистенцију на путу.

Детаљније информације о GAZPROM картици за гориво доступне су на сајту www.gazprom-petrol.rs и www.nispetrol.rs, као и бесплатним позивом на телефон кол-центра НИС-а, 08 0000 8888.

 Додатна информација:

GAZPROM картица нове генерације користи се на свим GAZPROM и НИС Петрол бензинским станицама за куповину горива, широког спектра производа додатног асортимана, а поред Србије,  услуга употребе GAZPROM картице за гориво доступна је и у земљама региона – Румунији, Бугарској и  Босни и Херцеговини.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *