Ви и ми за Дечију болницу у Новом Саду

У духу новогодишњих и божићних празника, компанија НИС организовала је велику хуманитарну акцију на НИС Петрол и  GAZPROM бензинским станицама широм Србије.

До 7. јануара 2018. године, од сваке куповине од 25 и више литара било које врсте деривата на бензинским станицама НИС-а широм Србије, компанија ће издвојити по 25 динара као донацију Институту за здравствену заштиту деце и омладине Војводине. Новчана средства прикупљена у оквиру хуманитарне акције биће усмерена на набавку неопходне медицинске опреме.   На овај начин НИС ће заједно са својим потрошачима пружити подршку једној од најзначајнијих здравствених установа у Србији која се бави заштитом, лечењем и негом деце и омладине са територије целе покрајине.  

Овогодишњом хуманитарном акцијом НИС наставља са традицијом пружања подршке медицинским установама које су од виталног значаја за друштво, а захваљујући  прошлогодишњој хуманитарној акцији  у којој су учествовали запослени НИС-а, сама компанија као и потрошачи, значајно је унапређен рад  Универзитетске дечје клинике „Тиршова“, једне од најзначајнијих и најстаријих медицинских установа у земљи и региону која је намењена првенствено здравственој заштити најмлађе популације.

Као лидер на домаћем тржишту нафтних деривата и као једна од највећих компанија у Србији, НИС остаје посвећен принципима друштвено-одговорног пословања и побољшању услова живота у локалној заједници у којој послује, а посебну пажњу компанија посвећује пројектима који су намењени унапређењу услова живота најмлађих.  

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *